Slug Spanyol

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

Slug Spanyol (Arion vulgaris) yaiku keong saka kulawarga Slugs, sing asale ing sisih lor Semenanjung Iberian, Prancis sisih kulon lan Inggris sisih kidul. Wiwit 1955, bahan tanduran lan sampah wis dikenal menyang bagean gedhe ing Eropa lan wiwit 1998 menyang AS. Ing papan anyar, spesies invasif sing nyenengake kanggo gastropod sing mbebayani, sing ngilangi spesies slug asli lan nindakake karusakan gedhe.

Slug Spanyol tuwuh kanthi ukuran diwasa 8-12 cm lan warnane ana ing endi wae ing antarane oranye lan coklat. Bobot kasebut beda-beda ing antarane 3-27 g, meh padha karo slug alas, sing, kanthi luwih entheng lan tuwuh ukuran sing luwih gedhe. Bentenipun penting antarane loro spesies dumadi ing warna wong enom - dene slug kasebut yaiku monochromatic (putih utawa kuning), slug Spanyol cilik diwenehi warna ing warna kuning nganti coklat kanthi rong loreng cahya ing mburi.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *