Photoshop tutorial mangsa, salju lan efek icicles

Tutorial Photoshop ing efek salju mangsa. Mangsa, salju lan es. Kanthi ekspansi iki, sampeyan bisa nggawe salju mangsa lan efek es ing kurang saka limang menit.

nuduhake
Mangga ngenteni ...