EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou

1

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

firma EMBA spol. s ro. Paseky nad Jizerou Kutha iki dumunung ing wilayah rong wilayah sing dilindhungi - Taman Nasional Krkonoše lan Area Pelindung Gunung Jizera ing Lembah Kali Jizera. Wilayah iki ora mung minangka wisata penting nanging uga pusat olahraga kanggo olahraga mangsa.

Awal sajarah perusahaan hubungane kanggo taun 1882, nalika didegaké kertas tar. Prvním výrobkem byla bílá ruční karton. Pro další období je charakteristické rozšiřování výrobního programu i výrobních prostorů. Významnými mezníky se stalo zavedení výroby coklat paperboard a karton heavy Gross. Ing 1971 kapasang mesin Papan samosnímací pisanan otomatis, ing 1989 ana minangka panggantos kanggo papat karton mesin manual mlaku mesin Papan liyane.

Prasaja strategi krokem společnosti byl pengembangan lan implementasine produksi sistem arsip, který komplexně zajišťuje ngarsipke kabeh dokumen. V současné době firma rozšiřuje svoji nabídku o kantor a kabutuhan sekolah, keunikan sing diwenehake utamane dening materi LUXOR sing digunakake.

EMBA Company Ltd. ditampa ing 1998 certificate sistem manajemen kualitas ISO. V roce 2009 ngerteni babagan ISO 9001: 2018, supaya sampeyan bisa ngowahi informasi utawa informasi babagan apa wae babagan sperma. Kvalita lan kanca-kanca wis nggawa kanthi iklan kaya: TUTUP Super Kumpulan Tembung-tembung Penutup tahun Worldstar. V roce 2003 jsme získali právo k užívání ochranné známky Ekologicky šetrný výrobek na hladkou lepenku ze sběrového papíru (nad 225 g / m2) a výrobky z ní pro archivní systémy, krabice a Binder.

Emphasis ing kualitas produk kita lan layanan related kanggo sampeyan uga gaweyan dadi dadi siji langkah ahead saka saingan kita bisa kasil ora mung ing njero nanging uga ing pasar donya. We wis dadi akeh pelanggan wareg wis ditemokaké ing negara 15 saindhenging donya. Keahlian lan kualifikasi tinggi staf kita minangka garansi kanggo keandalan lan kualitas pelanggan ing produksi paperboard, ora ana sing duwe masalah finansial. Informasi standar ISO 9001: 2008 We nyedhiyani kabeh lengkap, nyediakake layanan customer banget. Kita arep kanggo sampeyan njupuk ancang-ancang lengkap lan Pabrik packaging.

Karo kapercayan, sampeyan bisa ngliwati tugas ing kita, kita bakal nggawe solusi sing paling apik kanggo kepuasan.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *