Pemrograman perangkat lunak

Perangkat lunak program khusus

Aku offer pengembangan piranti lunak khusus ing bidang aplikasi Internet, desktop lan seluler, komponen elektronik lan aplikasi khusus lan aksesoris khusus ing bidang intelijen buatan, sistem kontrol, desain grafis lan akeh liyane. Aku bakal nganalisa syarat sampeyan kanggo pangembangan aplikasi sing cocok lan saiki proposal proposal kalebu wektu lan specifikasi rega. Pangembangan piranti lunak khusus cocok banget nalika ora ana solusi "paket" sing kasedhiya ing pasar utawa ing kasus-kasus sing dibutuhake program spesifik lan siji-siji.

Aku fokus ing pangembangan aplikasi lan solusi piranti lunak utamane ing Python, ActionScript, JavaScript, C ++, C #, PHP, Jawa lan basa pemrograman khusus liyane.

Aku uga nyedhiyakake konsultasi perangkat lunak kanggo Adobe Systems (sistem grafis), Image-Line (FL Studio, produksi musik DAW) lan Pinnacle Systems (studio pinnacle).

Yen kasengsem, hubungi kula liwat email info@petrpikora.com

nuduhake
Mangga ngenteni ...