Panorama taun Dvoraček 2011

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

Dvoračky (Hofbaude Jerman) kuwi sawijining gubuk gunung ing buta Gunungdumunung ing 1140 m ing lèrèng kidul Gunung Gundul.

Dvoračky minangka gubug lawas banget, didegake ing 1707 dening kulawarga Schier minangka peternakan gunung kanggo ternakan ternakan ing lapangan sing jembar. Jeneng asli yaiku Rokytenské dvorské boudy. Ing wulan Maret 1893 gubug asli diobong lan papan sing dibakar tuku dening Count Harrach lan dibangun maneh menyang panginepan sing kerep ditekani. Ing wulan Februari 1902 dadi juara Kejuaraan Ski Ceko kaping 7.

Ing taun 1921 ngliwati pembaharuan tanah menyang tangan negara lan disewa menyang kulawarga Puhonny Ceko, sing mengko tuku. Wiwit 1923 ing buta Gunung wiwit nggunakake merek bisu sing disebut, kalebu tandha Dvoračky. Buku peringatan didokumentasikan dening tamu-tamu sing berharga, kayata Dr. Edvard Beneš karo bojone Hana, sing gunung padha tresna lan ngginakaken preian ing Dvůrčky sadurunge perang ing 1945.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *