Kost Castle panorama

12

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Bone iku Bèntèng Gotik dumunung ing Ceko Paradise ing Podkost Cadastral, bagéan saka municipality Libošovice, distrik Jicin, mung sawetara meter saka tapel wates Bohemia Tengah lan tlatah Hradec Králové. Iki minangka properti pribadi ing Ceko Count Kinský dal Borgo.

Iki dibangun ing taun kepungkur dening 1349 Beneš saka Vartemberk. Minangka salah sawijining sawetara kastil kita, ora ana ing bukit, nanging ing jurang ing promontory watu pasir (kayata saka Kastil Okoř cedhak Prague). Digunakake banget nganti saiki. Bèntèng wis bola-bali ngganti sing duwe.

Didegake ing taun 1349 dening Benes of Vartenberk, sing kulawargane nduwe kastil nganti 1414, mula banjur menang kanthi nikmat Mikuláš Zajíc saka Házmburk. Ing separo pisanan 15. Sawise mati Jan of Házmburk, wali kasebut, Zdeněk Lev saka Rožmitál, sing ing 1497 adol Kost kanthi gelaran kabeh menyang Jan ing ofelmberk, entuk.

Pamilik istana liyane yaiku: Lord of Schelmberk (1497 - 1524), Lord of Biberštejn (1524 - 1551), Lords and since 1624 masters of Lobkowicz (1551 - 1637), in 17. abad, iku dianakaké kanggo wektu sing cendhak (antarane taun 1632-1634) sing dipimpin dening komandan - Adipati Albrecht saka Wallenstein, saka Lobkowicz Kost sing tuku dening Counts Czernin saka Chudenice (sing kasebut ing kene 1637-1738), diikuti dening Vaclav Kazimir Count Netolicky saka Eisenberg (saka 1738). sing ana gandhengane karo Counts Vratislavová-Netoličtí (sakcepete nganti 1769), sawise dheweke marisi kulawarga Italia-Ceko menehi Borgo-Netolický (nganti 1948), sing ngrebut komunis komunis Czechoslovakia.

Norbert Kinský (saka Vchynice lan Tetov), ​​bojo saka pemilik pungkasan Anna Marie saka kulawarga kasebut menehi Borgo-Netolický, istana sing dibangun ing 1992. Pemilik anyar nulis ulang kastil kasebut marang anake Giovanni lan Pius Kinský menehi Borgo. Pak Giovanni banjur duwe tugu nganti saiki.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *