Kebijakan Privasi

Server PetrPikora.com wis mbiyantu kanggo ngembangake teknologi HSTS (HTTP Strict Transport Security). HTTP Strict Transport Security (HSTS) iku cara kanggo nyedhiyakake mekanisme kanthi cara, supaya bisa nyedhiyani manawa ngundhuh situs web kanthi otomatis ngundhuh situs web kanthi mundur downgrade kanggo ngundhuh lan ngijini sampeyan kanggo ngijini sampeyan kanggo ngilangke proyek kasebut (tzv. hijacking cookie). Mesthi wae, sampeyan kudu ngundhuh layanan web server kanthi nggunakake aplikasi HTTPS kanggo ngijini sampeyan kanggo mbusak protokol HTTP. HSTS nemtokake RFC 6797. Web server alamat HSTS nggawe HTTP server Strict-Transport-Securitysing nemtokake jumlah wektu sing browser bisa ngakses server sacara eksklusif kanthi aman. HSTS mbantu nglindhungi aplikasi web nglawan serangan jaringan pasif penyadapan lan aktif. Kanthi mekanisme HSTS, sing nyerang sing nggunakake serangan man-in-the-middle nduweni kesempatan banget entuk pitakon utawa panjaluk sing dikirim antarane pangguna lan aplikasi web. We care about your safety!

Kebijakan Privasi

situs web kita klumpukne informasi iki babagan riko:

Informace, kagiyĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © dobrovolně. Jedná se o jméno, případně přezdívku, e-mailovou adresu, popřípadé adresu webové. Toto bakal nyatakake informasi babagan proyèk babagan komentari marang wong-wong mau, supaya wong-wong mau bisa ngupayakake apa wae sing kudu dilakoni.

Passively diklumpukake informasi (ie. Ditampa tanpa sampeyan aktif nyediakake informasi) nggunakake macem-macem teknologi lan liya, kayata alamat protokol internet, cookie, Internet Tags liyane. Informasi iki bakal ngidini isi Ngatur luwih kanggo kita kedhaftar lan bakal bantuan iklan lan sponsor luwih ngerti pengunjung kita .

Sampeyan kudu nyedhiyani situs web reklamasi babagan rekaman resmi rekaman. Tuku společnosti bakal diwenehake kanthi otomatis, supaya sampeyan bisa ngirim alamat email sing dikirimake ing situs web kasebut kanthi teliti, supaya sampeyan bisa ngundhuh lan ngupayakake alamat email sing wis dikirim menyang situs web.

Google, minangka vendor pihak katelu, migunakake kanggo ngawula iklan ing situs iki cookie. Dart cookie mbisakake Google uga ngawula iklan kanggo pangguna adhedhasar kunjungan menyang situs iki lan ing Internet.

Uživatelé se mohou po přečtení Kebijakan Privasi kanggo iklan lan Google Network Content z používání souborů cookie DART unbookmark_thread.

Paling browser sing otomatis disetel kanggo nampa file cookie, nanging browser Panjenengan bisa nyetel kanggo nolak kabeh cookie utawa kanggo nunjukaké sing cookie sing dikirim. Sawetara fitur lan layanan Google uga ora bisa dienggo mlaku yen cookies sing dipatèni.

Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa kapan wae nolak file cookie saka Google Inc v Obsahové síti Google prostřednictvím Nolak DoubleClick cookie.

Iklan Cookie Opt-out Plugin mbangun akun Internet liwat Internet Explorer Firefox lan Internet Explorer ing "DoubleClick cookie", nanging sampeyan ora bakal bisa ngundhuh akun Google kanggo ngundhuh apa wae sing kudu diduweni.

nuduhake
Mangga ngenteni ...