Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Kiriman digawe dening PetrPikora.com

Kiriman digawe dening PetrPikora.com

  • Kastil Valdštejn Maca liyane>

    Kastil Valdštejn

    Valdstein (Waldstein) minangka reruntuhan ing distrik Semily cedhak Turnov, ing wilayah Bohemian Paradise. Kastil asli saka Karajan Valdštejn asalé saka paruh kapindho 13. abad. Iki minangka salah sawijining kastil sing paling tuwa ing wilayah iki. Kastil dibangun salah sawijining cabang saka kulawarga Markvartic ing taun 1260 kanggo 1280. Iku mbokmenawa Jaroslav Hruštice utawa putrané Zdeněk [...]

  • Roudnice in Krkonoše spring 2018 Maca liyane>

    Roudnice in Krkonoše spring 2018

    Shortening Februari saka Roudnice ing Pagunungan Giant. Roudnice minangka desa, minangka bagian saka desa Jestřabí ing Krkonoše ing distrik Semily. Babagan 2 km kidulé Jestřabí ing Pagunungan Krkonoše. Ana alamat 80 sing didaftar. Pedunung 47 manggon ing kene kanthi permanen. Roudnice dumunung ing wilayah cadastral Roudnice ing Pagunungan Krkonoše kanthi wilayah 2,19 km2. Roudnice dumunung ing mburi [...]

  • Castle Frýdštejn Maca liyane>

    Castle Frýdštejn

    Cepet neng Istana Frýdštejn ... Bèntèng iki didominasi déning menara kastil sing gedhé, dibangun ing dhuwur batu sandstone, saka ngendi bisa katon ing lembah. Menara punika dhuwuripun 15, gadhah rata-rata meter 9 lan tembokipun gadhah daya meter 2. Pojizeří saka 13. abad kaping Markvatics. 1363 disebutake minangka pamilik saka wilayah sekitar Hodkovic [...]

  • Bresser LCD Mikroskop 50x-2000x 5MPix Maca liyane>

    Bresser LCD Mikroskop 50x-2000x 5MPix

    Mikroskop Bresser LCD Bresser LCD Microscope Mikroskop LCD iki ndadekake wong bisa ndeleng obyek sacara bebarengan thanks karo monitor LCD gedhe 8,9 cm (3,5). Bisa digunakake kanggo observasi cahya lan cahya (cahya) ing cahya sing dicermakake. Sampeyan bisa nangkep utawa nyimpen pengamatan minangka urutan film. Piranti nduweni integrasi [...]

  • Drábské Rooms Maca liyane>

    Drábské Rooms

    Drábské světničky yaiku sisa-sisa kastil kayu sing asli ing blok pasir ing wilayah cadastral Dneboh ing distrik Mladá Boleslav, 4 km sisih wétan Mnichovo Hradiště. Dumunung ing wilayah sing dilindhungi Bohemian Paradise, ing tlatah situs Eropah NATURA 2000 lan Příhrazské skály Nature Reserve. Bèntèng rock dibangun ing pinggiran lor kulon ing platform sing disebut Hrad [...]

  • Prachovské skály Maca liyane>

    Prachovské skály

    Kanggo mlumpat rocks Prachovské Prachovské rocks sing ..... sandstone tatanan klompok rock saka manéka warna, mulet babagan 5 kanggo 7 km northwest of Jicin, cadangan alam, bagéan saka PLA Ceko Paradise lan panggonan turis kang misuwur. Padha kawangun ing jaman Mesozoic minangka endhepan ing pojok segara. Geomorphologically Prachovské rocks iku bagéyan saka kabèh Jičínská Upland, podcelku Turnovská [...]

  • Pagunungan Giant 2018 Maca liyane>

    Pagunungan Giant 2018

    Rentang gunung sing luwih akeh, kalebu Krkonoše saiki, diterangake ing jaman kuna minangka Sudetenland, sing uga asal saka basa Celtic (sing paling umum diterjemahake minangka Pagunungan Bohemia) utawa asal Balkan (diterjemahake minangka Kozí hory). Klaudios Ptolemaios (umpamane, 85-165) wis nggunakake Sudetayle (saka Pagunungan Ore) lan Askiburgion (utamané Pagunungan Jeseníky, cedhak kutha Askiburg, [...]

  • Apa GDPR? Maca liyane>

    Apa GDPR?

    Regulasi Perlindungan Data Umum GDPR. Peraturan Umum Perlindungan Data, disingkat GDPR, judul lengkap Peraturan 2016 / 679 Dewan Parlemen Eropa (27) 2016. April 95 ing pangayoman marang individu-individu sing gegayutan karo pengolahan data pribadhi lan ing gerakan bebas data kasebut lan mbaleni 46 / XNUMX / EC Directive (Peraturan Umum [...]

  • Hruboskalsko saka dhuwur Maca liyane>

    Hruboskalsko saka dhuwur

    Hruboskalsko minangka cadangan alam sing dikenal kanggo 22. April 1998. 219,2 ha minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing Bohemia Paradise Landscape Landscape Area. Alesan kanggo pangayoman kasebut minangka kutha rock ekstensif sing dilindhungi relik. kutha rock Hruboskalské kalebu atusan massifs rock lan menara kapisah, kang tekan dhuwur nganti 60 m. Amarga sandstone resistance kurang lan pancet [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Maca liyane>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami dumunung ing sisih lor-kulon distrik Jicin, jejer menyang distrik Semily, ing dalan I / 35. Desa kasebut dumunung ing sangisore Bèntèng Trosky sing misuwur, sing dumunung ing pinggir pesisir lan minangka landmark cedhak Bohemia Paradise, sing misuwur ing turis. Gereja kuwi sawijining bangunan khas kanggo desa kasebut. Yohanes Pembaptis saka 1874. Laporan tertulis pisanan ing [...]

  • Benecko lookout tower Žalý photography Maca liyane>

    Benecko lookout tower Žalý photography

    desa Benecko Buta dumunung ing Jilemnická, ing sisih lor-wétan ing distrik Semily. Iku kasusun saka wolung bagean (Benecko Štěpanice Lower, Upper Štěpanice Mrklov, Rychlov, Štěpanická Lhota Zakoutí Zaly). Kira-kira ana pedunung 1 100. Benecke tengah pemukiman gravitasi saka wilayah wis dipindhah liwat wektu miturut aktivitas ekonomi berlaku. tengah sajarah Original pemukiman padha Štěpanice ndhuwur - [...]

  • Air Reservoir Les Království - Carp Rod & Praga V3S Maca liyane>

    Air Reservoir Les Království - Carp Rod & Praga V3S

    Kerajaan Alas iku sawijining reservoir bendungan ing Kali Elbe sing dibangun ing 1920. Dumunung ing Tešnov sepi ing wilayah cadastral Bílá Třimenšná, 4 km wiwitan saka Dvůr Králové nad Labem, ing lembah sing ngliwati Kocléřovský pèrèng. Ing bank kiwa dikubengi komplèks lèpèn karajan ing Karajaan, sisa lèpèn tapel wates lawas, lan [...]

  • Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov Maca liyane>

    Spring ing Pagunungan Giant, Rokytnice nad Jizerou, Buřany, Františkov

    Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut gosip, Pagunungan Krkonoše njaga semangat Krakonos mitos. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. [...]

  • Rokytnice nad Jizerou, Lysá hora, Skiareal Horní Domky, Strážník Maca liyane>

    Rokytnice nad Jizerou, Lysá hora, Skiareal Horní Domky, Strážník

    Pemandangan Spring saka Rokytnice nad Jizerou lan sakubengé saka ndhuwur. Rokytnice nad Jizerou (Landhotel ing Jerman) iku sawijining kutha lan Resor gunung ing gunung kulon. Dumunung ing wilayah Liberec, distrik Semily, ing lembah elongated stream Huťský antarane gunung massifs Guard (782 m) Sétan kang Mountain (1022 m) lan Lysa hora (1344 m) lan bebarengan kiwa (wétan) [...]

  • Bèntèng Kost Maca liyane>

    Bèntèng Kost

    Bone iku Bèntèng Gotik dumunung ing Ceko Paradise ing Podkost Cadastral, bagéan saka municipality Libošovice, distrik Jicin, mung sawetara meter saka tapel wates Bohemia Tengah lan tlatah Hradec Králové. Iki minangka properti pribadi ing Ceko Count Kinský dal Borgo. Bangunan iki dibangun dening 1349 Beneš saka Vartemberk sawetara taun kepungkur. Minangka salah siji saka sawetara kastil kita dumunung ora [...]

  • Humprecht Chateau Maca liyane>

    Humprecht Chateau

    Humprecht minangka chateau ing distrik Jičín kanthi tata letak bangunan elliptical sing khas, dibangun ing taun 1666-1668. Dumunung ing PLa Bohemia Paradise, babagan 0,5 km ing sisih kulon Sobotka, ing wilayah kadastrike kanthi jeneng sing padha. Chateau Humprecht, katon lan menarik ing wangun, dumunung ing bukit Palanka cedhak Sobotka. Daya tarik paling gedhe saka kastil mesthine ana ing Hall of Fame 16 meter [...]

  • Windows 10 Spring Creators Update Downloads Maca liyane>

    Windows 10 Spring Creators Update Downloads

    Microsoft kanthi tenang nyiapake update utama menyang sistem operasi Windows 10. Sampeyan kudu nggawa sawetara dandan lan fitur-fitur anyar menyang sistem. Wakil-wakil perangkat lunak raksasa AS durung sacara resmi ngonfirmasi kedadeyan warta kasebut. Nanging, wis bubar kanggo sawetara wektu ing gerbang sing Microsoft bakal nerbitake update luwih gedhe ing separo pisanan taun iki. Kabar bakal dadi akeh, Microsoft [...]

Bali menyang Top