Jembatan Bystrá nad Jizerou lan Haje nad Jizerou liwat Jizerou beku Ninggalake komentar

Dijamin bridge kayu in Bystrá nad Jizerou lan logam ing Haje nad Jizerou nad Jizerou beku. Bysterský bridge wis sawetara peculiarities struktural, amarga kang tak bali ing 1958 dhaptar monumen budaya. Jembatan kasebut nggawa gantungan segitiga lan trapezoid. The footbridge tengen kali iki straddled dawa 24 meter tanpa tugu ing tengah, piling wong munggah ing bank kiwa. Jembaré jembatané dhuwuré 3 meter lan dhuwuré 5 meter. Ing wekdal paling tuwa, sawunggaling renahe ana ing jembatan saiki. Ing tengah 19. abad miller kang bridge dibangun, nanging rauh ngangkat munggah dening banyu dhuwur. Bisa menehi hasil karo struktur liya, wektu iki kreteg. Ing salah siji sing pamblokiran diukir pilar taun 1888. Sumber tulis uga ngarujuk marang 1893. Kreteg saiki iki diadegaké ing 1922 nalika dibangun dening miller Janoušek lokal kanggo 160 ewu Koruna Ceko, kang mesthi ora cukup. rohé ndhukung Agung ukuran 50 kanggo 50 cm jumeneng saka 160 taun spruces lawas, kang teka menyang Swift jaran saka adoh Vítkovice buta Gunung.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *