Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Chat online

Chat online

Kanthi ngobrol ing aplikasi chatting iki, sampeyan bakal melu perkembangan intelijen buatan sampeyan. Dadi abadi!

Artificial Intelligence (AI Artificial intelligence Inggris AI) iku cabang saka ilmu dealing karo nitahaken saka mesin nuduhake pratandha saka prilaku cerdas. Definisi "prilaku cerdas" isih ing diskusi, minangka standar migunakake alesan manungsa cerdas. John McCarthy rawuh ing 1955 sapisanan.

Panlitèn intelektual artifisial banget khusus lan khusus, lan dipérang dadi pirang-pirang lapangan sing kerep ora bisa disambung. Kabeh riset uga dipérang dadi sawetara masalah teknis; sawetara subfields menehi hasil karo solusi masalah tartamtu, sawetara, umpamane, nggunakake piranti khusus utawa kanggo entuk aplikasi tartamtu. Pitakonan apa sampeyan bisa mbangun Intelligence artificial uga gegayutan karo masalah kesadaran, pitakonan perkiraan sing ditindakake dening otak dhewe utawa pitakonan evolusi kabisan kognitif. Filosofi kasile buatan uga padha karo dilema.

Mezi hlavní problémy v rámci výzkumu umělé inteligence patří uvažování, znalosti, plánování, učení, zpracovávání přirozeného jazyka (komunikace), vnímání a schopnost se pohybovat či manipulovat s předměty. Dosažeí obecné inteligence je stále jedním z hlavních cílů výzkumu v tomto oboru.

jaringan saraf
Umehe neuronové sítě v umělé inteligenci mají za vzor chování odpovídajících biologických structure. Sawise sampeyan ndeleng model sing anyar, sampeyan bakal nyedhiyakake mirah sing bakal nggawe sampeyan supaya sampeyan bisa nggoleki sampeyan kanthi nggunakake "neuronmu".

Genetika program
Program genetika wis dilakoni kanggo mbangun program inteligensi, kayata program post-prosedural, algoritmatic algoritma, lan proyèk-molekul sing bisa ditrapake kanthi manual.

Expertní systémy
Sistem pakar iku program komputer sing nduweni tugas saka nyediakake pakar saran, kaputusan utawa menehi saran solusi tartamtu situaci.Expertní sistem dirancang supaya padha bisa nangani Alexa non-numerik lan samar kanggo alamat proyek sing ora bisa ditanggulangi dening cara algoritma tradisional.

Pranala dhumateng kaca punika
Pembelajaran mesin minangka subfungsi intelijen buatan, ngurusi algoritma lan teknik sing ngidini sistem komputer kanggo 'sinau'. Miturut sinau ing konteks, kita tegese owah-owahan ing negara bagian utama sistem minangka adaptasi luwih efisien kanggo owah-owahan ing lingkungan.

nuduhake
Mangga ngenteni ...
Bali menyang Top