Giant, buta Gunung, Ceko Paradise
Kebijakan privasi

Kebijakan privasi

Server PetrPikora.com didhukung dening HTTP Strict Transport Security (HSTS) kanggo keamanan sampeyan.HTTP Strict Transport Security(HSTS) minangka mekanisme keamanan ing komputer sing nglindhungi komunikasi jaringan antarane browser web lan server web sadurungé mandhiri serangan lan nyuda proteksi marang penculikan sambungan (dadi-hijacking cookie). Mekanisme kasebut ngidini server web kanggo meksa browser kanggo komunikasi mung nggunakake koneksi HTTPS terenkripsi, ngilangi transmisi data kanthi protokol HTTP tanpa jaminan. HSTS nemtokake RFC 6797. Server Web ngaktifake HSTS nggunakake header HTTPStrict-Transport-Security,sing nemtokake jumlah wektu sing bisa diakses dening server kasebut ing server sacara eksklusif. HSTS mbantu nglindhungi aplikasi web marang sawetara pasif (interceptions) lan serangan jaringan aktif.Kanthi mekanisme HSTS, panyerang sing nggunakake serangan wong-ing-tengah nduweni kamungkinan sanget nyekel panjalukan utawa panjaluk sing dikirim antarane pangguna lan aplikasi web. We care of your safety!

Kebijakan Privasi

situs web kita klumpukne informasi iki babagan riko:

Informace, kagiyĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © dobrovolně. Jedná se o jméno, případně přezdívku, e-mailovou adresu, popřípadé adresu webové. Toto bakal nyatakake informasi babagan proyèk babagan komentari marang wong-wong mau, supaya wong-wong mau bisa ngupayakake apa wae sing kudu dilakoni.

Passively diklumpukake informasi (ie. Ditampa tanpa sampeyan aktif nyediakake informasi) nggunakake macem-macem teknologi lan liya, kayata alamat protokol internet, cookie, Internet Tags liyane. Informasi iki bakal ngidini isi Ngatur luwih kanggo kita kedhaftar lan bakal bantuan iklan lan sponsor luwih ngerti pengunjung kita .

Sampeyan kudu nyedhiyani situs web reklamasi babagan rekaman resmi rekaman. Tuku společnosti bakal diwenehake kanthi otomatis, supaya sampeyan bisa ngirim alamat email sing dikirimake ing situs web kasebut kanthi teliti, supaya sampeyan bisa ngundhuh lan ngupayakake alamat email sing wis dikirim menyang situs web.

Google, minangka vendor pihak katelu, migunakake kanggo ngawula iklan ing situs iki cookie. Dart cookie mbisakake Google uga ngawula iklan kanggo pangguna adhedhasar kunjungan menyang situs iki lan ing Internet.

Pangguna bisa macaKebijakan Privasi kanggo iklan lan Google Network Contentnggunakake cookie Dartunbookmark_thread.

Paling browser sing otomatis disetel kanggo nampa file cookie, nanging browser Panjenengan bisa nyetel kanggo nolak kabeh cookie utawa kanggo nunjukaké sing cookie sing dikirim. Sawetara fitur lan layanan Google uga ora bisa dienggo mlaku yen cookies sing dipatèni.

Yen sampeyan pengin, kapannolak file cookie saka Google IncGDN liwatNolak DoubleClick cookie.

Iklan Cookie Opt-out Plugin mbangun akun Internet liwat Internet Explorer Firefox lan Internet Explorer ing "DoubleClick cookie", nanging sampeyan ora bakal bisa ngundhuh akun Google kanggo ngundhuh apa wae sing kudu diduweni.

Sinten kita

Ing bagean iki, sampeyan kudu nyebutake URL situs sampeyan, uga jeneng perusahaan, organisasi utawa individu sing ngoperasikake situs iki lan informasi kontak sing bener.

Jumlah informasi sing bakal sampeyan butuhake beda-beda gumantung marang peraturan lan hukum Eropa lan negara. Contone, sampeyan kudu nyedhiyani alamat fisik, nomer identifikasi perusahaan.

Teks sing disaranake:Alamat web kita yaiku: https://petrpikora.com.

Apa sing kita kumpul lan apa sing diklumpukake

Ing bagean iki, sampeyan kudu nuduhake informasi pribadhi sing dikumpulake saka pangguna lan pengunjung menyang situs sampeyan. Iki bisa, contone, data transaksi - informasi tuku; data teknis - informasi cookie; lan informasi pribadhi - informasi akun pangguna lan alamat email.

Sampeyan uga kudu nyedhiyani informasi babagan koleksi lan panyimpenan data pribadhi sing sensitif, kayata data kesehatan.

Saliyane nemtokake informasi pribadhi sing dikumpulake, sampeyan kudu nuduhake sebabe sampeyan ngempalaken. Penjelasan kasebut kudu njupuk manut basis legal kanggo pengumpulan lan retensi data pribadhi utawa idin aktif saka pangguna.

Informasi pribadhi ora mung digawe kanthi sesambungan karo situs sampeyan. Data pribadhi uga digawe dening proses teknis kayata data kontak, komentar, cookies, analytics, lan data sing ditempelake pihak katelu.

Secara default, WordPress ora nglumpukake informasi sing bisa dianggep pribadi babagan pengunjung lan mung ngumpulake data sing ditampilake ing kaca admin "Profil" kanggo pangguna pangguna. Nanging, sawetara plug-in sampeyan bisa ngumpulake informasi pribadhi. Ing ngisor iki sampeyan kudu nambah informasi sing cocog ing ngisor iki.

komentar

Ing bagean iki, sampeyan kudu nuduhake informasi apa sing wis direkam liwat komentar. Ing ngisor iki kita nyedhiyakake informasi apa dhasar koleksi data WordPress.

Teks sing disaranake:Nalika pengunjung nambah komentar menyang situs iki, data sing diklumpukake ing wangun ditampilake komen browser alamat lan agen pengguna IP senar mesthi manca luwih, kang mbantu kanggo ndeteksi spam.

Gravatar bisa disedhiyakake karo senar anonim sing digawe saka alamat email (uga disebut hash) kanggo nemtokake manawa sampeyan nggunakake layanan iki. Gravatar Kebijakan Privasi kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise komentar wis disetujui, gambar profil sampeyan katon ing publik ing konteks komentar sampeyan.

media

Ing bagean iki, sampeyan kudu nemtokake data sing bisa diterbitake kanggo pangguna sing bisa ngunggah file media. Kabeh file sing diunggah biasane ditrapake menyang publik.

Teks sing disaranake:Yen sampeyan ngunggah gambar menyang situs iki, sampeyan kudu ngundhuh gambar kanthi data lokasi sing ditempelake (EXIF GPS). Pengunjung situs bisa ngundhuh lan ndeleng data lokasi saka gambar ing web.

Wangun kontak

WordPress ora kalebu formulir kontak kanthi gawan. Yen sampeyan nggunakake plug-in kontak, gunakake bagean iki kanggo nuduhake data pribadhi sing direkam nalika wong ngirim formulir kontak lan suwene sampeyan nyimpen informasi kasebut. Contone, sampeyan bisa nuduhake yen sampeyan nyimpen informasi sing ditampa dening formulir kontak kanggo wektu tartamtu kanggo tujuan layanan pelanggan, nanging sampeyan ora nggunakake informasi iki kanggo tujuan pemasaran.

Cookies

Ing bagean iki, sampeyan kudu nuduhake cookie situs sampeyan nggunakake, kalebu sing nggawe plugins, media sosial, lan analytics. Ing ngisor iki ana cookie sing diinstal dening WordPress minangka standar.

Teks sing disaranake:Yen sampeyan nambahake komentar ing situs iki, sampeyan bisa ngidini kanggo nyimpen jeneng, alamat email, lan situs web menyang cookie. Kanthi cara iki, kita nyoba nambah kenyamanan sampeyan nalika nulis komentar anyar, supaya sampeyan ora kudu ngisi maneh. Cookie iki bakal tahan setahun.

Yen sampeyan duwe akun lan mlebu ing situs iki, ngeset cookie sak wentoro kanggo verifikasi manawa browser sampeyan wis nampa cookie. Cookie iki ora ngemot data pribadhi lan bakal dibatalake nalika browser ditutup.

Nalika ngetik, kita uga nyetel sawetara cookie kanggo nyimpen informasi mlebu lan nyetel tampilan layar. Logged kue duwe umur rong dina, lan kue setelan tampilan pungkasan setahun. Yen sampeyan ngonfirmasi pilihan "Elingi kula", login sampeyan bakal njupuk rong minggu. Yen sampeyan mlebu akun, cookie mlebu bakal dibusak.

Yen nyunting utawa ngirim artikel, cookie liyane bakal disimpen ing browser sampeyan. Cookie iki ora ngemot data pribadhi lan mung nuduhake ID posting sing mung disunting. Kesahane kadaluwarsa sawise dina 1.

Isi sing diselipake saka situs liyane

Teks sing disaranake:Pos ing situs iki bisa ngemot isi sing ditempelake (contone, video, gambar, artikel, dsb.). Isi tertanam saka situs web liya dumadi kanthi cara sing padha kaya nalika pengunjung ngunjungi situs liya.

situs iki bisa ngumpulake informasi bab sampeyan nggunakake cookie, panggolekan tambahan ranging pihak katelu lan trek interaksi karo isi ditempelake iki, kalebu nelusuri interaksi karo isi ditempelake, yen sampeyan duwe akun lan mlebu menyang situs web.

Analytics

Ing anak bagean iki, sampeyan kudu kang nunjukaké alat analitis sampeyan nggunakake, carane bisa milih metu saka ranging, lan uga kudu nyedhiyani link kanggo kebijakan privasi sing diwenehake dening operator layanan analitis.

Secara default, WordPress ora ngumpulake data analitik apa wae. Nanging, akeh akun hosting ngumpulake sawetara data anonim. Sampeyan uga bisa nginstal plugin WordPress sing nyedhiyakake layanan analisis. Ing kasus iki, nambah informasi saka plugin ing kene.

Kanthi sapa kita nuduhake data sampeyan

Ing bagean iki sampeyan kudu nyedhiyani jeneng lan dhaptar kabeh panyedhiya pihak katelu karo kang sampeyan nuduhake data Web, kalebu partners, layanan maya, gateways pembayaran lan panyedhiya layanan pihak katelu, bebarengan nemtokake apa informasi sing bareng karo wong-wong mau lan apa. Yen bisa, mangga nyedhiyani pranala menyang kabijakan privasi dhewe.

Kanthi gawan, WordPress ora nyedhiyakake informasi pribadhi kanggo sapa wae.

Suwene apa kita tetep data?

Ing bagean iki, sampeyan kudu nerangake suwene sampeyan nyimpen data pribadhi sing dikumpulake utawa diproses dening situs iki. Nalika sampeyan diwajibake duwe jadwal, kanthi informasi babagan suwene sampeyan nyimpen saben dataset lan ngapa sampeyan tetep, informasi iki ora bisa didaftar ing kene. Contone, sampeyan bisa uga pengin nuduhake yen sampeyan nyimpen rekaman formulir kontak kanggo nem sasi, data analitik kanggo setahun, lan rekaman tuku pelanggan sepuluh taun.

Teks sing disaranake:Yen nambahake komentar, komentar lan metadatae bakal katahan tanpa wates. Data disimpen kanggo tujuan kanthi otomatis ngenali lan nyetujui kabeh komentar sakteruse tinimbang tetep ing antrian moderasi.

Kanggo pangguna sing mlebu ing situs iki (yen duwe opsi iki), kita uga nyimpen informasi pribadhi sing diwenehake ing profil pangguna. Kabeh pangguna bisa ndeleng, nyunting, utawa mbusak informasi pribadhi ing sembarang wektu (kajaba padha ora bisa ngganti jeneng panganggo). Webmaster uga bisa ndeleng lan nyunting informasi iki.

Apa hakmu?

Ing bagean iki, sampeyan kudu nerangake apa hak panganggo bisa ngluwihi data lan carane bisa narik wong kasebut.

Teks sing disaranake:Yen sampeyan duwe akun ing situs iki utawa wis nambahake komentar ing kene, sampeyan bisa nyuwun file kanthi ekspor data pribadi sing ditampa, kalebu kabeh informasi sing sampeyan wis diwenehi. Sampeyan bisa uga njaluk nyopot data pribadhi sing bakal ditindakake. Pilihan iki ora kalebu data sing dibutuhake kanggo alasan administratif, hukum, utawa keamanan.

Ngendi sampeyan ngirim data sampeyan?

Bab iki ngirim dhaptar kabeh transfer data babagan situs njaba Uni Eropa lan njlèntrèhaké cara data kasebut dilindhungi déning standar privasi Eropa. Bagean iki bisa kalebu hosting web, panyimpenan maya, utawa layanan pihak katelu liyane.

pangayoman hukum data European mbutuhake informasi bab populasi Eropah sing ditransfer njaba Uni Eropa sing dilindhungi dening aturan lan hukum sing padha kaya ing data adhedhasar ing Eropah. Mulane, saliyane kanggo panggolekan data lokasi, sampeyan kudu njlèntrèhaké carane mesthekake yen standar sing ketemu, kanthi utawa pihak katelu, preduli saka apa persetujuan kayata klausa pangayoman privasi kontrak model utawa naleni aturan perusahaan .

Teks sing disaranake:Komentar pengunjung bisa dipindai liwat layanan deteksi spam otomatis sing bisa ditemokake ing luar negeri.

Informasi kontak

Ing bagean iki, sampeyan kudu nyedhiyani cara kontak kanggo masalah privasi. Yen sampeyan diwajibake nduwe agen, please nyedhiyakake jeneng lan rincian kontak lengkap.

Informasi tambahan

Yen sampeyan nggunakake situs web kanggo tujuan komersial lan melu pengumpulan utawa pangolahan informasi sing luwih kompleks, sampeyan uga kudu menehi katrangan ing ngisor iki ing kawicaksanan sampeyan.

Carane kita nglindhungi informasi pribadhi

Ing bagean iki, sampeyan kudu nerangake apa langkah-langkah sing dijupuk kanggo nglindhungi data panganggo. Contone, sampeyan bisa nyedhiyakake informasi babagan langkah-langkah teknis, kayata: enkripsi; ngukur keamanan kayata verifikasi multi-faktor; lan liya-liyane kayata latihan karyawan ing wilayah pangayoman data pribadhi. Yen sampeyan wis nglakoni pangreksan impact privasi, sampeyan uga bisa nyebutake.

Apa prosedur kanggo kebocoran informasi?

Ing bagean iki, sampeyan kudu nerangake apa prosedur sing kasedhiya kanggo nemokake bocor data, manawa potensial utawa nyata, kayata sistem pelaporan internal, mekanisme kontak, utawa hadiah ganjaran.

Kang pihak katelu sing ngumpulake data pribadhi saka?

Yen situs sampeyan nampa data pangguna pihak katelu, kalebu para pengiklan, informasi kasebut kudu kalebu ing bagian kabar pribadhi sing ngurusi informasi pihak katelu.

Kaputusan otomatis apa kita nggawe lan / utawa data pangguna profil

Yen sampeyan nyedhiyakake layanan sing nyakup pengambilan keputusan otomatis - kayata ngijini pelanggan kanggo nggoleki kredit utawa ngumpulake data ing profil iklan - sampeyan kudu nglaporake proses kasebut lan nyakup informasi babagan cara informasi sing digunakake, apa pancasan sing digawe karo data gabungan iki, kedhaftar liwat keputusan tanpa intervensi manungsa.

Kewajiban informasi industri diatur

Yen sampeyan dadi anggota industri sing diatur utawa yen sampeyan tundhuk marang hukum privasi liyane, sampeyan bakal diwenehi informasi.

Kebijakan Privasi kanggo PetrPikora.com

Yen sampeyan mbutuhake katrangan liyane utawa duwe pitakon babagan kebijakan privasi, please hubungi kita kanthi email ingPrivacy.

Ing www.PetrPikora.com kita Coba privasi pengunjung kita dadi banget penting. document kebijakan privasi Nggambaraké rinci Jinis Informasi pribadi wis Diklumpukake lan direkam dening www.PetrPikora.com lan carane kita nggunakake.

log Files
Kaya akeh liyane situs Web, www.PetrPikora.com ndadekake nggunakake file log. Berkas-berkas iki Merel log pengunjung kanggo situs - Biasane prosedur standar kanggo perusahaan hosting lan bagéyan saka hosting Analytics layanan kang. Informasi nang file log kalebu (IP) alamat protokol internet, jinis browser, Service Internet Provider (ISP), tanggal / wektu perangko, kaca Referring / metu, lan bisa nomer klik. Informasi iki digunakake kanggo The njelasno tren, ngleksanakake situs, gerakan trek pangguna watara ing situs iki, lan ngumpulake informasi demografi. alamat IP, harian lan informasi liyane ora ana sing nyambung menyang samubarang informasi karo wong dikenali Sing.

Cookies lan Beacons
www.PetrPikora.com migunakake cookie kanggo nyimpen informasi bab pengunjung pilihan, kanggo rekaman informasi tartamtu-panganggo ing kaca kang manca situs accesses utawa kunjungan, lan kanggo pribadhi utawa ngatur isi kaca web adhedhasar marang pengunjung 'Tipe browser utawa informasi liyane sing Pengunjung dikirim liwat browser sing.

DoubleClick Dart Cookie

→ Google, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo nglayani iklan ing www.PetrPikora.com.
→ Google nggunakake cookie DART ngidini kanggo nglayani iklan menyang pengunjung situs kita adhedhasar kunjungan menyang www.PetrPikora.com lan situs liyane ing Internet.
→ Pangguna bisa milih saka panggunaan cookie DART kanthi ngunjungi kawicaksanan Google Iklan lan Konten Jaringan ing URL ing ngisor iki:http://www.google.com/privacy_ads.html

Advertising Partners

Sawetara partners iklan kita Muga nggunakake cookie lan Beacons ing situs iki. partners iklan kita kalebu .......

  • Google

Nalika saben mitra iklan kasebut duweni Kebijakan Privasi dhewe kanggo situs, sumber sing diupdate lan hyperlinke dipertahankan ing kene:Kawicaksanan privasi.
Bisa takon listing kanggo golek kebijakan privasi kanggo saben daur ulang saka partners iklan www.PetrPikora.com.

Iki kanggo pihak katelu server utawa jaringan kanggo nggunakake teknologi ing Iklan pamilike Sing lan pranala Sing Katon ing www.PetrPikora.com lan kang sing langsung dikirim menyang browser Panjenengan. Padha otomatis nampa alamat IP Panjenengan Nalika iki Ana. teknologi liyane (kayata cookie, JavaScript, utawa Beacons) Muga Uga digunakake dening jaringan kanggo pihak katelu kita kang kanggo ngukur efektifitas saka iklan kampanye Sing lan / utawa kanggo nggawe pribadhi isi iklan sing ndeleng ing situs.

www.PetrPikora.com ora akses kanggo utawa kontrol liwat cookie Sing sing digunakake dening iklan pihak katelu.

Third Party Kawicaksanan privasi

Sampeyan kudu nyuwun kawicaksanan pribadhi saka server iklan pihak katelu iki kanggo informasi sing luwih rinci babagan praktik lan uga instruksi babagan cara milih tandha praktik tartamtu. Kebijakan privasi www.PetrPikora.com ora bisa digunakake lan kita ora bisa ngontrol aktivitas iklan utawa situs web kasebut. Sampeyan bisa nemokake daftar komprehensif kabijakan privasi lan pranala ing kene:Links Kebijakan Privasi.

Yen sampeyan pengin mateni cookie, sampeyan bisa nindakake liwat opsi browser individu. Informasi luwih rinci babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu bisa ditemokake ing situs web browser.Apa Cookies?

Informasi Anak
Kita pracaya iku penting kanggo menehi pangayoman tambahan kanggo bocah online. Kita ngajak wong tuwa lan biyung nglenggahi wektu kanthi online karo anak-anake kanggo mirsani, melu lan / utawa ngawasi lan ngawasi aktivitas online. www.PetrPikora.com ora kanthi sengaja nglumpukake informasi sing bisa dianggep pribadi saka bocah-bocah ing umur 13. Yen wong tuwa utawa biyaya percaya yen www.PetrPikora.com ana ing basis data sawijining informasi sing bisa diidhèntifikasi saka bocah ing umur 13, hubungi kita langsung (nggunakake kontak ing paragraf pisanan) lan kita bakal nggunakake usaha sing paling apik kanggo mbusak informasi kasebut kanthi cepet saka cathetan kita.

Kebijakan Privasi Online Mung
Kebijakan Matrapaken mung kanggo Activities online kita lan bener kanggo pengunjung kanggo situs web kita lan informasi Usul sambungan lan / utawa Diklumpukake ana. privasi iki ora aplikasi kanggo informasi Diklumpukake sembarang offline utawa liwat saluran liyane saka situs iki.

idin
Kanthi nggunakake kita website, dokumen idin kanggo kebijakan privasi lan setuju kanggo syarat-syarat ITS.

Kebijakan Privasi Online Approved jeneng

Update
Iki Kebijakan Privasi iki pungkasan dianyari ing: Minggu, Agustus 27th, 2017.
Apa kita nganyari, mbenake utawa nggawe pangowahan maring kebijakan privasi, owah-owahan Sing bakal dikirim kene.

Iki basa sampel kalebu dhasar data pribadhi apa nyimpen sampeyan bisa ngumpulake, nyimpen lan enggo bareng, uga sing nduweni akses menyang data kasebut. Gumantung ing setelan apa sing diaktifake lan tambahan plugin sing digunakake, informasi tartamtu sing dituduhake dening toko bakal beda-beda. Disaranake menehi saran karo pengacara nalika nemtokake informasi apa sing bakal nyampekno kebijakan privasi panjenengan.

Kita ngumpulake informasi babagan sampeyan nalika proses checkout ing toko kita.

Apa kita ngumpulake lan nyimpen

Nalika sampeyan ngunjungi situs, kita bakal nglacak:

  • Prodhuk sing wis katon: kita bakal nggunakake iki kanggo, umpamane, nuduhake produk sing lagi wae ditonton
  • Lokasi, alamat IP lan tipe browser: bakal digunakake iki kanggo maksud ngitung pajak lan pengiriman
  • Alamat pangiriman: kita bakal njaluk sampeyan ngetik iki supaya kita bisa, umpamane, ngetokake pengiriman sadurunge nggawe pesanan, lan ngirim order!

Kita uga bakal nggunakake cookie kanggo nglacak konten cart nalika browsing situs kita.

Cathetan: Sampeyan bisa uga pengin luwih rinci babagan cookie lan pranala menyang bagean kasebut saka kene.

Yen sampeyan tuku saka kita, kita bakal nyuwun sampeyan nyedhiyani informasi kalebu jeneng, alamat tagihan, alamat pengiriman, alamat email, nomer telpon, rincian kartu kredit lan informasi akun opsional kaya jeneng panganggo lan tembung sandhi. Kita bakal nggunakake informasi iki kanggo tujuan, kayata, kanggo:

  • Kirimi informasi babagan akun lan urutan sampeyan
  • Respon panjalukan sampeyan, kalebu pembayaran maneh lan keluhan
  • Proses pembayaran lan nyegah penipuan
  • Nggawe akun kanggo nyimpen
  • Tundhuk karo sembarang kewajiban hukum sing kita duwe, kayata ngitung pajak
  • Ngapikake kurban nyimpen
  • Kirim pesen marketing, yen sampeyan milih nampa

Yen sampeyan nggawe akun, kita bakal nyimpen jeneng, alamat, email, lan nomer telpon, sing bakal digunakake kanggo manggonake pesenan kanggo pesenan mangsa ngarep.

Kita umume nyimpen informasi babagan sampeyan anggere kita butuh informasi kanggo tujuan sing kita kumpulake lan digunakake, lan kita ora sah kudu terus kanggo tetep. Contone, kita bakal nyimpen informasi urutan kanggo XXX taun kanggo tujuan tax lan accounting. Iki kalebu jeneng, alamat email lan alamat tagihan lan pengiriman.

Kita uga nyimpen komentar utawa komentar, yen sampeyan milih ninggalake.

Sapa ing tim kita duwe akses

Anggota tim kita duwe akses menyang informasi sing sampeyan wenehake. Contone, loro Administrator lan Toko Manajer bisa ngakses:

  • Priksa informasi kaya apa sing dituku, nalika dituku lan ngirim kudu dikirim, lan
  • Informasi pelanggan kaya jeneng, alamat email, lan informasi tagihan lan pengiriman.

Anggota tim kita duwe akses kanggo informasi kasebut kanggo nepaki pesenan, nganyari proses lan ndhukung panjenengan.

Apa kita bareng karo wong liya

Ing bagean iki, sampeyan kudu ndhaftar sing diwenehi data, lan kanggo maksud apa waé. Iki kalebu, nanging ora diwatesi, analytics, marketing, gateway pembayaran, panyedhiya pengiriman, lan pihak katelu.

Kita nuduhake informasi karo pihak katelu sing mbantu kita nyedhiyani pesenan lan layanan nyimpen kanggo sampeyan; contone -

pembayaran

Ing bagean iki sampeyan kudu ndhaftar pemroses pembayaran pihak katelu sing digunakake kanggo njupuk pembayaran ing toko amarga iki bisa nangani data customer. Kita kalebu PayPal minangka conto, nanging sampeyan kudu mbusak iki yen sampeyan ora nggunakake PayPal.

Kita nampa pembayaran liwat PayPal. Nalika pangolahan Processing, sawetara data bakal dilewati menyang PayPal, kalebu informasi sing dibutuhake kanggo proses utawa ndhukung pembayaran, kayata total tuku lan informasi tagihan.

Mangga mirsaniKebijakan Privasi PayPalkanggo rincian liyane.

Kanthi nggunakake extension iki, sampeyan bisa nyimpen data pribadhi utawa enggo bareng data kanthi layanan eksternal.Sinau luwih lengkap babagan cara kerjane iki, kalebu apa sampeyan pengin kalebu ing kabijakan privasi panjenengan.

Sumber: Revolusi Slider

Yen sampeyan nggunakake Google Web Font (default) utawa muter video utawa swara liwat YouTube utawa Vimeo ing Slider Revolution, disaranake nambahake frasa teks sing cocog karo polisi privasi panjenengan:

YouTube

Situs kita nggunakake plugin saka YouTube, sing dioperasike dening Google. Operator kaca kasebut yaiku YouTube LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, Amerika Serikat.

Yen sampeyan ngunjungi salah siji kaca kita sing nampilake plugin YouTube, sambungan menyang server YouTube ditetepake. Kene server YouTube informed babagan kaca-kaca sing wis dibukak.

Yen sampeyan mlebu ing akun YouTube, YouTube ngidini sampeyan nggandhengake prilaku browsing kanthi langsung karo profil pribadi sampeyan. Sampeyan bisa nyegah iki kanthi log metu saka akun YouTube.

YouTube digunakake kanggo nggawe situs web kita nyenengake. Iki minangka kapentingan sing ditrapake miturut Art. 6 (1) (f) DSGVO.

Informasi tambahan babagan nangani data pangguna bisa ditemokake ing pernyataan privasi YouTube inghttps://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Situs web kita migunakake fitur sing diwenehake dening Vimeo video portal. Layanan iki diwenehake dening Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, Amerika Serikat.

Yen sampeyan ngunjungi salah siji kaca kita sing nampilake plugin Vimeo, sambungan menyang server Vimeo ditetepake. Kene server Vimeo wis dilaporake babagan kaca manca sing wis dibukak. Kajaba iku, Vimeo bakal nampa alamat IP panjenengan. Iki uga ditrapake yen sampeyan ora mlebu menyang Vimeo nalika sampeyan ngunjungi plugin utawa ora duwe akun Vimeo. Informasi kasebut dikirim menyang server Vimeo ing AS, sing disimpen.

Yen sampeyan mlebu menyang akun Vimeo, Vimeo ngidini sampeyan nggandhengake prilaku browsing kanthi langsung karo profil pribadhi sampeyan. Sampeyan bisa nyegah iki kanthi log metu saka akun Vimeo.

Kanggo katrangan luwih lengkap babagan cara ngatasi data pangguna, deleng Rika Kebijakan Privasi Vimeo inghttps://vimeo.com/privacy.

Fonts Web Google

Kanggo representasi seragam saka fonts, kaca iki nggunakake font web sing diwenehake dening Google. Nalika sampeyan mbukak kaca, browser sampeyan mbukak font web sing dibutuhake menyang cache browser kanggo nampilake teks lan font kanthi bener.

Kanggo tujuan iki, browser sampeyan kudu nggawe sambungan langsung menyang server Google. Google saéngga dadi sadar yen kaca web kita wis diakses liwat alamat IP panjenengan. Penggunaan font Google Web wis rampung ing kapentingan panyedhiya seragam lan atraktif plugin kita. Iki minangka kapentingan sing ditrapake miturut Art. 6 (1) (f) DSGVO.

Yen browser Panjenengan ora ndhukung font web, font standar digunakake dening komputer.

Informasi tambahan babagan nangani data pangguna bisa ditemokake inghttps://developers.google.com/fonts/faqlan ing kabijakan privasi Google inghttps://www.google.com/policies/privacy/.

SoundCloud

On kita kaca, Plugins saka jaringan sosial SoundCloud (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) Bisa Integrasi. Plugin SoundCloud bisa dikenali dening logo SoundCloud ing situs kita.

Nalika sampeyan ngunjungi situs, sambungan langsung antarane browser lan server SoundCloud digawé liwat plugin. Iki ngidini SoundCloud kanggo nampa informasi sing wis dibukak situs kita saka alamat IP panjenengan. Yen sampeyan ngeklik tombol "Suka" utawa "Enggo bareng" nalika mlebu ing akun SoundCloud, sampeyan bisa nubungake isi kaca kita menyang profil SoundCloud. Iki tegese SoundCloud bisa nyambungake kunjungan menyang kaca kita karo akun panganggo. We Kaya kanggo nggawa metu Sing, minangka panyedhiya saka kaca rencana, kita kudu ora wawasan bab isi data ditularaké utawa carane bakal Lembaga SoundCloud. Kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan privasi SoundCloud, monggo menyang https://soundcloud.com/pages/privacy.

Yen sampeyan ora pengin SoundCloud nggabungake kunjungan menyang situs kita karo akun SoundCloud, monggo metu saka akun SoundCloud.

nuduhake
Mangga ngenteni ...
Bali menyang Top