buta Gunung

1

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Upper Gunung (Jerman Ober Schüsselbauden) iku desa gunung paling dhuwur ing buta Gunung. Kaca administrasi dumunung ing Vítkovice. Bangunan kasebut dibangun ing lereng Medvedina kanthi dhuwuré 1000 meter. Dumunung ing sisih lor saka Vitkovice lan kulon Spindleruv Mlyn. Kutha gunung pisanan dibangun ing 1642. Ing wiwitan eksistensinya, tukang kayu lan penambang urip ing kene. Ing tengah 20. abad eksplorasi ditindakake ana, lan isih ana remnants heaps saka heaps. Saiki, obyek ing Horní Mísečky utamané kanggo rekreasi. Kanthi Spindleruv Mlyn nyambung utang Car Medvědín. Ing awal Horni Misecky mburi dalan II / 286 saka Jilemnice, kang ndherekake dening dalan gunung Masaryk anjog munggah gunung kanggo Golden Vrbata. Jalur NS Prameny Labe rampung ing kene. Colony liwat trio bike - K1A (saka ngisor pabrik Misecky Spindleruv) K12 (saka Spindleruv Mlyn kanggo Třídomí ing Elbe) lan K13 (Vrbatova chalet). Pengunjung kene bisa salah siji Trail abang saka Medvědín Harrachov rock utawa Pec polong Sněžkou utawa kuning hiking trail saka Lower Misecky kanggo VRBATOVA Hillock.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *