Minecraft Girls Music Song Band Ninggalake komentar

Conto saka lagu sing digawe kanthi otomatis nggunakake machine learning. Piranti lunak otomatis nggawe musik sampeyan dhewe lan video adhedhasar tugas singkat. Sampeyan bakal rauh bebas kasedhiya ing kene, ing ngendi sampeyan bisa nyoba lan nggunakake teknologi iki gratis lan tanpa wates.

Minecraft minangka game komputer sing dumadi ing donya sing mbukak ing ngendi pamuter nduweni hak bebas gerakan lan aktivitas. Game kasebut ditulis ing Jawa lan dikembangake ing 2009 dening pangembang Swedia Markus Persson, uga dikenal minangka Notch. Bebarengan karo game, Mojang ngedegake game, sing terus berkembang game, senadyan kasunyatane 2014 tuku saka 2,3 dening Markus Persson kanggo Microsoft XNUMX milyar. Sedaya donya game kapérang saka kubus, sing makili macem-macem bahan kanthi sifat maneka warna. Game bisa diputer ing mode pamuter tunggal utawa mode multiplayer. Ing setelan donya sampeyan bisa milih salah sawijining permukaan sing rata utawa ngasilake acak.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *