Minecraft Earth

Microsoft wis nampilake warta sing bakal teka saka donya Minecraft. Iku bakal dadi game seluler saka realita ditambah karo rasa Pokémon GO.

Sawetara minggu kepungkur ing Microsoft, ana ing semangat ulang tahun sepuluh taun saka fenomena iki disebut Minecraft, lan ana woro-woro kabar ing udara sing bakal njaga salah sawijining game paling populer ing taun-taun teka. Saiki kita pungkasan ngerti apa Microsoft nggawe. Minecraft Bumi bakal dadi game seluler nggunakake realita ditambahi ing jaman saiki, sing ing prinsip padha karo fenomena taun kepungkur ing kategori iki - Pokémon GO. Jenenge raksasa, sing mentas diumumake saiki wis didol 176 yuta salinan lan wis dadi game laris paling laris, terus berkembang lan ora nganggur.

Sawetara minggu kepungkur ing Microsoft, ana ing semangat ulang tahun sepuluh taun saka fenomena iki disebut Minecraft, lan ana woro-woro kabar ing udara sing bakal njaga salah sawijining game paling populer ing taun-taun teka. Saiki kita pungkasan ngerti apa Microsoft handyman. Minecraft Bumi bakal dadi game seluler nggunakake realita ditambahi ing jaman saiki, sing ing prinsip padha karo fenomena taun kepungkur ing kategori iki - Pokémon GO. Jenenge raksasa, sing mentas diumumake saiki wis didol 176 yuta salinan lan wis dadi game laris paling laris, terus berkembang lan ora nganggur.

Kabeh bisa dianggo ing prinsip visibilitas obyek game lan karakter Minecraft ing saindhenging donya, mesthine nggunakake tampilan ponsel. Tinimbang monster mburu, bakal dadi tugas kanggo ngubengi tetanggan lan nliti bahan lan kubus sing beda kanggo mbangun ing panggonan sing beda ing donya nyata.

nuduhake
Mangga ngenteni ...