Újezd ​​pod Troskami

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Újezd ​​polong Troskami dumunung ing sisih kulon-lor saka distrik Jicin, jejer kanggo distrik Semily, ing dalan I / 35. Kawulo desa ngisor reruntuhan kraton misuwur, dumunung toko, iku fitur penting saka Bohemian Paradise, kang kerep dibukak dening turis. Kanggo mbangun masyarakat punika pasamuan khas. Yohanes Pembaptis saka 1874.

Laporan ditulis pisanan ing desa kasebut yaiku saka 1318. Újezd ​​pod Troskami duwé pedunung 295 lan dumadi saka papat désa:

Újezd ​​pod Troskami, Hrdoňovice, Semínova Lhota and Čímyšl.

Gereja St. Yohanes Pembaptis ing Újezd ​​polong Troskami ing Bohemian Paradise wangunan agama dumunung ing pinggiran desa ing dalan kanggo kuburan.

Dumunung ing situs sawijining gereja lawas sing ngobong 25. May 1866 sawise serangan kilat. Nanging, pembangunan pasamuan anyar wiwit ora suwé sawisé rencana saka J. Prevota. Ing 1871, gereja disucekake. Sepenuhnya rampung dianggep dening 1874.

Gereja iki pseudoroman, telu-nave karo kapal sing padha lan kapal transversal. Presbiter iku persegi dowo lan semi-bunder. Gereja nduweni menara prisma kulon. Punika dihiasi karo wingking arched lan jendhela dhuwur kanthi tri-partisi. Nang njero pilar sing ngliwati pilar. Ing sisih kapal ana empori.

Interioré arupa pseudoroman, dating saka periode gereja. Mezbah utama yaiku pilar, portal. Kajaba iku, mezbah sisih digawe, nalika misbyah kiwa nglairake gambar Maria Perawan lan altar ing sisih tengen iku gambar lawas St. Filipus lan James, karya saka 18. abad.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *