Lookout tower Kozákov

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

Kozákov (744 m) yaiku gunung paling dhuwur ing Kozákovský lan Bohemian Paradise. Saka prasejarah, ndhuwur wis ditemokake minangka nyimpen watu-watu sing larang, sing mburu prasejarah digawe alat prasaja. Ing rongga saka rocks crystallized bundher agate ngisi, jasper, kecubung, kristal, kuarsa Smoky lan watu larang regane.

Situs iki digunakake ing abad pertengahan kanggo nghias candi. Kozákov uga dadi papan kanggo paragliding. Sisih paling gedhé Kozákov dibentuk déning watu-watu perennial, sing diliputi déning larch tersier basalt lan sedimen vulkanik ing sisih ndhuwur, lor lan wétan. Sadurunge 6 dadi 4 jutaan taun, Kozakov minangka gunung geni aktif.

Sisih kulon Kozákov kasusun saka pasir semi-pegunungan Karibia Upper Cretaceous Cenomanian. Iki wis dipérang dadi sawetara kerues ing Tersier lan digawa menyang wangun saiki.

Ing Abad Pertengahan, bledhèg kasebut diobong ing Kozák. Mengko, ewu wong kemah padha kumpula ing kene. Ing 1901, pelukis Turnov Jan Prousek ngusulake pambangunan Kapel Neo-Romanesque St. Cyril and Methodius utawa luwih saka 20 meter dhuwur Slavic gundukan karo guwa buatan nandur watu semi-larang lokal. Sawisé ngadegaké Cekoslovakia, 28 dibakar saben taun. Oktober. Sawisé matine František Ladislav Rieger taun 1903, gagasan iki digawe kanggo ngurmati pengertiané karo pambangunan Rieger Mound. Setahun kepungkur, "Rieger Cairn Building Cooperative" ngluncuraké koleksi nasional sing sukses. Sabanjure, rong konsep kompetisi: sawijining gundukan utawa makam sawisé pondhok wisata karo restoran lan pementasan Rieger. Varian liya dijupuk dening Klub Pelancong Ceko.

Ing pojokan pondhok ana glethakaken 29. Agustus 1926. Cottage iki dibangun saka koleksi, hadiah lan sumbangan saka kutha-kutha ing ngendi wae. 24 diresmikake. Juni 1928. Sajrone Perang Donya II, pondhok iki dikuwasani déning pasukan Jerman lan Cekoslovakia. Sawisé Februari 1948, pondhok kasebut dinasionalisasi lan diserahake menyang restoran lan kantin. Ing Mei saka taun 1964 Cottage burned mudhun. Ing taun 1994 Club saka Ceko Tourists ing Semily tuku Cottage ing desolate kondisi saka negara. Ing 1995, menara peninjau ing dhuwur meter 40 dibukak ing dhuwur kanthi platform pamirsane ing dhuwur 24 meter.

Menara uga dadi tél telekomunikasi logam kanggo tentara, polisi lan petugas pemadam kebakaran. Wiwit 2002 Kozákov wis dadi bagéan saka PLA Bohemian Paradise. Ing 2003, pondhuk Rieger diwiwiti sawise rekonstruksi umum. Menara nawakake pemandangan Bohemia Paradise, Pojizeří, České středohoří, buta Gunung lan Pagunungan Lusatian, Ještěd, gunung, Podkrkonoší, Broumovská vrchovina, orlické hory lan uga minangka bukit ing Bohemia-Moravian Highlands.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *