Kopicek statek

13

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Kopicův statek (sadurungé Jirošova rychta) minangka balapan kayu saka mburi 18. abad, monumen budaya. Punika (bebarengan karo Dlask's estate) minangka salah sawijining conto arsitektur rakyat paling apik saka tipe Pojizerský. Ing peternakan (Kacanovy no 64) dumunung watara 1 km wetan saka desa Kacanovy ing Turnov, ing distrik Semily. Ana patung St George lan jurang sing akeh relief pasir digawe dening pemilik Vojtěch Kopic.

Kopicek statek

Kopice wis dipigunakaké déning para pembuat film pirang-pirang, dongeng lan film misuwur sing digawe ing ngisor iki: Pangeran Bajaja, Pangeran lan Bintang Peteng, Bunda Abadi, Carane Love Tasty, Prima Season, Kulit Dog.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *