WordPress

Sampeyan kene:
<Balik

WordPress minangka sistem manajemen isi konten gratis gratis sing ditulis ing PHP lan MySQL lan dikembangake miturut lisensi GNU GPL. Iku penerus resmi kanggo b2 / cafelog lan nduwèni komunitas pangembang lan pangembang. Jumlah unduhan 4.7 wis dirilis wiwit rilis meh 36 yuta.

Miturut statistik resmi, iki digunakake minangka CMS kanggo luwih saka 27% saka situs web ing donya lan ngalahake CMS sumber terbuka kaya Joomla utawa Drupal, sing nganti nganti 3 persen.

Fitur dhasar

  • sistem sumber terbuka, kasedhiya gratis, sapa waé bisa mbantu kanthi refinement
  • selaras karo XML, XHTML, lan standar CSS
  • Integrasi Manager
  • galeri media terpadu (manajemen gambar lan dhasar nyunting langsung ing sistem editor, penciptaan otomatis gambar cilik dimensi sing ditetepake)
  • struktur pranala permanen apik kanggo mesin telusur internet lan bisa dikonfigurasikake
  • Dukungan plug-in kanggo ekstensi fitur - Saklawasé 50 000 kasedhiya ing gudang resmi
  • tema tema dhukungan
  • dhukungan kanggo pamblokiran fungsi - widget sing diarani (kayata tulisan anyar, teks adat, daptar RSS, lan liya-liyane)
  • kemungkinan ngirim kiriman menyang kategori (malah akeh)
  • kemampuan kanggo nambah labels (tags) kanggo nambah navigasi
  • sampeyan bisa nggawe hirarki wit
  • Nelusuri ing situs web
  • dhukungan kanggo trackback lan pingback (pangiriman otomatis informasi isi anyar kanggo layanan njaba lan nampi kabar iki yen referensi situs wong liya)
  • panyuntingan format kanggo format lan gaya teks
  • dhukungan kanggo nglebokake isi njaba nggunakake format oEmbed
  • ndhukung sawetara akun panganggo kanthi ijin sing beda
nuduhake
Tags: