Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

Zbirohy

  • Maloskalsko Maca liyane>

    Maloskalsko

    Maloskalsko Nature Park minangka kawasan lindung sing diandharake ing 1997, sing dumunung ing tapel wates kidul-kulon kabupaten Jablonec nad Nisou, Liberec, sebagian ing Bohemian Paradise Protected Landscape Area. Kutha iki dumunung ing pinggir Kali Jizera, ing tengah-tengah alam sing sugih sing amba saka kutha-kutha cilik. Pusat tontonan, miturut taman jenenge, yaiku desa Malá Skála. Tujuan kanggo ngumumake taman alam iki [...]

Bali menyang Top