Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

Žalský utomo

  • Žalský utomo Maca liyane>

    Žalský utomo

    The Žalský hřbet (Jerman Heidelbergkamm) yaiku distrik geomorfologi ing Pagunungan Giant. Kutha iki dumunung ing sisih tengah wilayah antara Hradec Králové lan Liberecký Regions. Žalský hřbet termasuk kompleks geomorfologi Pagunungan Giant lan sub-area Pagunungan Giant. Saka Pagunungan Montenegrin ing sisih wétan iki misahake saka Lembah Elbe, saka Lanov Highlands ing sisih kidul Crossroads, saka Studenec Hills lan Vlčí hřbet ing sisih kulon [...]

Bali menyang Top