Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

gunung VRBATOVA

  • gunung VRBATOVA Maca liyane>

    gunung VRBATOVA

    Gunung Vrbat ing Pagunungan Giant dumunung ing pucuk kang disebut Krkonoše antarane pucuk utama Harrachov Stones lan pucuk gunung Golden. Pegunungan iki ngliwati tapel wates Špindlerův Mlýn lan Vítkovice, sing uga dadi tapel wates wilayah Liberec lan Hradec Králové. Pegunungan iki dumunung kira-kira 5 km barat laut Špindlerův Mlýn lan 7 km timur laut Rokytnice nad Jizerou, babagan 3 [...]

Bali menyang Top