Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

Minterake

  • Minterake (buta Pagunungan) Maca liyane>

    Minterake (buta Pagunungan)

    Smrk (Polandia Smrek, Jerman Tafelfichte) dumunung ing dhuwur meter 1124 ing sadhuwure segara ing gunung paling dhuwur Smrčské hornatiny lan uga bagéan Ceko ing Pagunungan Jizera. Wates telung provinsi: Bohemia, Lusatia lan Silesia wis suwe ing kene. Dina iki ana wong nyebrang menyang Polandia, lan menara jaga dibangun ing 2003. Polandia Peak Smrek nduweni [...]

Bali menyang Top