Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

Prales

  • Prales Jizera Maca liyane>

    Prales Jizera

    Cagar Alam Jizera Prales minangka area sing dilindhungi dumunung ing area kadher ing desa Hejnice ing region Liberec, minangka cadangan alam paling tuwa ing Pagunungan Jizera. Pagunungan iki mapan ing sisih ndhuwur gunung paling dhuwur nomer loro ing sisih Ceko saka Pagunungan Jizera - Jizera - ing ujung wétan ing Hejnice Ridge. Subyek perlindungan minangka remnants saka climax gunung climax, bouldering suture [...]

Bali menyang Top