Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

gunung Pěnkavčí

  • Pěnkavčí vrch Giant Mountains

    Pěnkavčí vrch (Jerman Pinkenberg) puncak ing Republik Ceko dumunung ing Pagunungan Giant Wétan. Pěnkavčí minangka salah sawijining puncak arah kidul lan kidul-wétan saka gunung paling dhuwur saka Pagunungan Sněžka Krkonose. Iki kira-kira kilometer 5. Pelana cetek sing dhuwuré kira-kira 1040 meter misahake saka sisih kidul gunung Pink Mountain. Kidul [...]

Bali menyang Top