Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

Pec polong Sněžkou

  • Pec polong Sněžkou Maca liyane>

    Pec polong Sněžkou

    Pec pod Snezkou (sadurungé Velká Úpa III, Petzer Jerman) iku sawijining kutha ing region Hradec Králové ing lor Bohemia. Kutha iki dumunung ing Pagunungan Giant ing Kali Úpa lan Green Stream. Pedunung 643 manggon ing kene. Kutha iki dumunung ing 5214 ha. Pec pod Sněžkou minangka resort gunung penting ing mangsa panas lan rekreasi musim panas lan pusat pariwisata penting. Langsung [...]

Bali menyang Top