Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

Lysa hora

  • Lysa hora (buta Pagunungan) Maca liyane>

    Lysa hora (buta Pagunungan)

    Lysá hora (Jerman Kahleberg) yaiku pucuk sing ana ing Bohemian Spine, ing Pagunungan Giant. Gunung kasebut dhuwuré 1344 m Saka Rokytnice nad Jizerou, lift kursi nganti dhuwuré 1310 m, ing ngendi stasiun paling dhuwur dumunung. Mobil kabel mung kasedhiya ing mangsa. Ing visibilitas apik banget yaiku Lysá Hora bebarengan karo Pegunungan [...]

Bali menyang Top