Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

Krkonose National Park

  • Krkonoše National Park KRNAP

    Taman Nasional Krkonoše, uga disebut KRNAP, minangka wilayah sing dilindhungi kanthi geomorfologi kabèh Pagunungan Giant ing sisih lor Republik Ceko. Kutha iki dumunung ing sisih lor-kulon distrik Trutnov, nanging uga dumunung ing distrik Semily lan Jablonec nad Nisou. Wates sisih lor taman diluncurake ing sakubenging tapel wates negara, ing wektu sing padha misahake saka Karkonoskiego Park Narodowego menyang Polandia [...]

Bali menyang Top