Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

gunung

  • gunung VRBATOVA Maca liyane>

    gunung VRBATOVA

    Gunung Vrbat ing Pagunungan Giant dumunung ing pucuk kang disebut Krkonoše antarane pucuk utama Harrachov Stones lan pucuk gunung Golden. Pegunungan iki ngliwati tapel wates Špindlerův Mlýn lan Vítkovice, sing uga dadi tapel wates wilayah Liberec lan Hradec Králové. Pegunungan iki dumunung kira-kira 5 km barat laut Špindlerův Mlýn lan 7 km timur laut Rokytnice nad Jizerou, babagan 3 [...]

  • Žalský utomo Maca liyane>

    Žalský utomo

    The Žalský hřbet (Jerman Heidelbergkamm) yaiku distrik geomorfologi ing Pagunungan Giant. Kutha iki dumunung ing sisih tengah wilayah antara Hradec Králové lan Liberecký Regions. Žalský hřbet termasuk kompleks geomorfologi Pagunungan Giant lan sub-area Pagunungan Giant. Saka Pagunungan Montenegrin ing sisih wétan iki misahake saka Lembah Elbe, saka Lanov Highlands ing sisih kidul Crossroads, saka Studenec Hills lan Vlčí hřbet ing sisih kulon [...]

  • Pec polong Sněžkou Maca liyane>

    Pec polong Sněžkou

    Pec pod Snezkou (sadurungé Velká Úpa III, Petzer Jerman) iku sawijining kutha ing region Hradec Králové ing lor Bohemia. Kutha iki dumunung ing Pagunungan Giant ing Kali Úpa lan Green Stream. Pedunung 643 manggon ing kene. Kutha iki dumunung ing 5214 ha. Pec pod Sněžkou minangka resort gunung penting ing mangsa panas lan rekreasi musim panas lan pusat pariwisata penting. Langsung [...]

  • Pěnkavčí vrch Giant Mountains

    Pěnkavčí vrch (Jerman Pinkenberg) puncak ing Republik Ceko dumunung ing Pagunungan Giant Wétan. Pěnkavčí minangka salah sawijining puncak arah kidul lan kidul-wétan saka gunung paling dhuwur saka Pagunungan Sněžka Krkonose. Iki kira-kira kilometer 5. Pelana cetek sing dhuwuré kira-kira 1040 meter misahake saka sisih kidul gunung Pink Mountain. Kidul [...]

  • Kraví hora Giant Mountains

    Kraví hora dumunung ing tengah-tengah pangembangan sing kasebar ing desa Mala Upa ing Pagunungan Buta Wétan. Luwih kurang luwih ing antarane Lysecina ing sisih wétan lan Gunung Deer ing sisih kulon, kira-kira satus meter. Nanging, hulu massif Kraví hampir sakitar pinggiré cukup cetha karo lembah sing jero. Mung ing lor-wétan yaiku [...]

  • Lysa hora (buta Pagunungan) Maca liyane>

    Lysa hora (buta Pagunungan)

    Lysá hora (Jerman Kahleberg) yaiku pucuk sing ana ing Bohemian Spine, ing Pagunungan Giant. Gunung kasebut dhuwuré 1344 m Saka Rokytnice nad Jizerou, lift kursi nganti dhuwuré 1310 m, ing ngendi stasiun paling dhuwur dumunung. Mobil kabel mung kasedhiya ing mangsa. Ing visibilitas apik banget yaiku Lysá Hora bebarengan karo Pegunungan [...]

  • gunung

    Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut gosip, Pagunungan Krkonoše njaga semangat Krakonos mitos. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. [...]

Bali menyang Top