Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

cow gunung

  • Kraví hora Giant Mountains

    Kraví hora dumunung ing tengah-tengah pangembangan sing kasebar ing desa Mala Upa ing Pagunungan Buta Wétan. Luwih kurang luwih ing antarane Lysecina ing sisih wétan lan Gunung Deer ing sisih kulon, kira-kira satus meter. Nanging, hulu massif Kraví hampir sakitar pinggiré cukup cetha karo lembah sing jero. Mung ing lor-wétan yaiku [...]

Bali menyang Top