gunung

gunung (Riesengebirge Jerman, Polandia Karkonosze) yaiku gunggunge geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, sisih wétan Královéhradecký) lan

Read More