Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

Jizera

  • Prales Jizera Maca liyane>

    Prales Jizera

    Cagar Alam Jizera Prales minangka area sing dilindhungi dumunung ing area kadher ing desa Hejnice ing region Liberec, minangka cadangan alam paling tuwa ing Pagunungan Jizera. Pagunungan iki mapan ing sisih ndhuwur gunung paling dhuwur nomer loro ing sisih Ceko saka Pagunungan Jizera - Jizera - ing ujung wétan ing Hejnice Ridge. Subyek perlindungan minangka remnants saka climax gunung climax, bouldering suture [...]

  • buta Gunung

    Bohemia (Isergebirge Jerman, Polandia Góry Izerskie, ing jargon uga disebut Jizerky) sing geomorphological unit gunung lor lan Ceko. Gunung dipunsukani nama miturut Kali Jizera, kang tekane ing lereng Smrk, gunung kang paling dhuwur ing sisih Ceko gunung. Sampeyan iki sadurunge dianggep pojok kulon Pagunungan buta. part substansial sawijining ing Polandia, ing ngendi uga dumunung ing pucuk paling dhuwur [...]

Bali menyang Top