Badai Irma

Badai Irma Badai Irma minangka badai Cape Verde ingkang ageng lan ageng, ingkang paling kuat diamati ing Atlantik kanthi kecepatan maksimum wiwit Wilma, lan ingkang paling kuat

Read More