Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

gunung

  • Lysa hora (buta Pagunungan) Maca liyane>

    Lysa hora (buta Pagunungan)

    Lysá hora (Jerman Kahleberg) yaiku pucuk sing ana ing Bohemian Spine, ing Pagunungan Giant. Gunung kasebut dhuwuré 1344 m Saka Rokytnice nad Jizerou, lift kursi nganti dhuwuré 1310 m, ing ngendi stasiun paling dhuwur dumunung. Mobil kabel mung kasedhiya ing mangsa. Ing visibilitas apik banget yaiku Lysá Hora bebarengan karo Pegunungan [...]

  • gunung

    Pagunungan Giants (Jerman Riesengebirge, Polandia Karkonosze) yaiku gunggung geomorfologi lan gunung paling dhuwur ing Ceko lan Tanah Tinggi. Kutha iki dumunung ing Bohemia lor-wétan (sisih kulon dumunung ing tlatah Liberec, ing sisih wétan Královéhradecký) lan ing sisih kidul wétan Silesia. Gunung paling dhuwur ing Pagunungan Giant yaiku Sněžka (1603 m). Miturut gosip, Pagunungan Krkonoše njaga semangat Krakonos mitos. Iki minangka salah sawijining gunung paling populer ing Republik Ceko. [...]

Bali menyang Top