Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

buta Gunung

  • Olivetská hora Maca liyane>

    Olivetská hora

    Gunung Olivet (886 m) puncak ing Pagunungan Jizera. Ana tandha wisata biru ing sadawane dalan beraspal lan trek ski magis Jizerská. Ana uga Rute Ziarah Anyar, sing ndadekke jamaah Liberec menyang Hejnice menyang gereja Visitation of the Virgin Mary. Ing lereng wétan jenenge Black Nisa lan [...]

  • buta Gunung

    Bohemia (Isergebirge Jerman, Polandia Góry Izerskie, ing jargon uga disebut Jizerky) sing geomorphological unit gunung lor lan Ceko. Gunung dipunsukani nama miturut Kali Jizera, kang tekane ing lereng Smrk, gunung kang paling dhuwur ing sisih Ceko gunung. Sampeyan iki sadurunge dianggep pojok kulon Pagunungan buta. part substansial sawijining ing Polandia, ing ngendi uga dumunung ing pucuk paling dhuwur [...]

Bali menyang Top