Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

Czech Paradise

  • Czech Paradise

    Bohemian Paradise (Böhmisches Paradies Jerman) minangka jeneng wilayah ing Pojizeř tengah, sing dibedakake kanthi konsentrasi tinggi monumèn alam lan sejarah. Jeneng Bohemian Paradise wiwitane diarani wilayah Litomerice (saiki disebut Taman Bohemia), diarani populasi Jerman. Definisi saiki digawe ing 2. setengah saka 19. abad. Minangka penulis kasebut kasebut tamu spa sing ngunjungi Spa Sedmihorky, sing pisanan [...]

Bali menyang Top