Giant, buta Gunung, Ceko Paradise

Czech Paradise

  • Maloskalsko Maca liyane>

    Maloskalsko

    Maloskalsko Nature Park minangka kawasan lindung sing diandharake ing 1997, sing dumunung ing tapel wates kidul-kulon kabupaten Jablonec nad Nisou, Liberec, sebagian ing Bohemian Paradise Protected Landscape Area. Kutha iki dumunung ing pinggir Kali Jizera, ing tengah-tengah alam sing sugih sing amba saka kutha-kutha cilik. Pusat tontonan, miturut taman jenenge, yaiku desa Malá Skála. Tujuan kanggo ngumumake taman alam iki [...]

  • Czech Paradise

    Bohemian Paradise (Böhmisches Paradies Jerman) minangka jeneng wilayah ing Pojizeř tengah, sing dibedakake kanthi konsentrasi tinggi monumèn alam lan sejarah. Jeneng Bohemian Paradise wiwitane diarani wilayah Litomerice (saiki disebut Taman Bohemia), diarani populasi Jerman. Definisi saiki digawe ing 2. setengah saka 19. abad. Minangka penulis kasebut kasebut tamu spa sing ngunjungi Spa Sedmihorky, sing pisanan [...]

Bali menyang Top