Kangaroo rocks bench

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

Klokočské Rocks minangka cadangan alam. Ora Ana 918 ing Jičínská pahorkatina, ing sisih kulon saka Klokočí ing distrik Semily ing Liberec Region. Wilayah iki diterbitake dening kantor AOPK ČR - Liberec. Rizab alam dumunung ing area Bohemian Paradise Protected Landscape Area, situs Jubara Breakthrough near Austria lan Bohemian Paradise Geopark.

Ing Klokoč Rocks mbentuk sawijining kutha rock ing pinggir Kuest saka pasir kuarsa kuarsa saka Upper Turon nganti Coniak, dipungkasi ing sisih kidul-kulon. Titik paling dhuwur (458 m asl) dumunung ing babagan struktur ing sisih kidul-wétan. Kemiringan struktural ringan saka Kuesta ing bagéan tengah lan barat laut dipérang manèh déning akeh sinkhole sufos, ing lereng curam ana menara, kolom, lan tembok batu kanthi bentuk abutment gravitasi lan tumpukan kaki kuat. Ing panggonan-panggonan, ana guwa-guwa rock, gua-gua pseudo-karst (akeh sing signifikan lan arkeologis) lan jamur rock. Watu-watu kasebut akeh sing ditemokake karo wit cemara, kadhangkala nganggo birch. Ing sisih kidul-wétan ana reruk kraton Rotštejn. Ana climbing obyek. Saka garis terraces rock oriented ing arah NW - SE ana views sing adoh saka gunung lor liwat furrow Roven.

Kuoko Klokoč asring diarani minangka "buku teks geomorfologis", amarga tlatah sing relatif cilik kasebut nuduhake kabeh relief watu sandstone. Klokoč Rocks dadi klompok geologi sing penting banget.

Miturut jeneng Klokočská kuesta iku uga bagéan saka unit geomorphologis sing kagolong kabèh Jičínská pahorkatina, sub-Turnovská pahorkatina, distrik Turnovská stupňovina lan podokrsko Klokočsko-rovenské kuesty.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *