Kim Kardashian Cartoons Ninggalake komentar

Kim Kardashianová (nikah Kimberly Kardashian West, jeneng lair Kimberly Noel Kardashian, * 21. 1980 Oktober, Los Angeles) wis pribadine televisi Amérika, model lan hebat asal Armenia, garwa rapper Kanye West.

Dheweke tansaya munggah ing tetanggan sugih saka Los Angeles, Beverly Hills, amarga bapake, Robert Kardashian ana ngedegaken saka Movie Kirana, Inc. lan pengacara misuwur (antara liya mbelo pemain bal-balan OJ Simpson, kanca kang). Dheweke kanca cilik yaiku Paris Hilton, sing dikenal minangka Kardashian minangka jinis selebriti. Ing muda kang makarya ing perusahaan ramanipun, banjur wanted kanggo nggawe minangka aktris, nanging gagal.

2006 taun bali kanggo bisnis lan kabuka karo rong sadulur lan trendi boutique mlayu tenan ing Calabasas.

2007 nampi dheweke erotis pribadhi ing umum videoKang dheweke digawe karo dheweke banjur pacar Ray J. perusahaan Hiburan urip mbayar kanggo ngrekam siji yuta dolar AS lan wiwit nyadé miturut jeneng Kim Kardashian Superstar. Perusahaan Kardashian wis diculik lan nyerahke ganti rugi limang yuta dolar. Rekaman dheweke entuk status selebriti lan perusahaan televisi E! Network Kim ana kang nuduhake dhewe, reality show nggambaraké uripe lan sing saka kulawarga (sadulur Kourtney lan Khloé, seduluré Robert, ibu Kris Jenner, tiriné lan medali Olimpiade Bruce Jenner lan wadon Kendall lan Kyle). Acara iki yaiku Keeping Up karo Kardashians lan sukses. Dheweke uga njupuk gambar erotis kanggo Playboy.

Taun 2008 Kim Kardashianová, dadi Google search engine celebrity paling populer ing AS, kang nganti banjur ana penyanyi Britney Spears. Dheweke dadi pasuryan Bongo Jeans lan merek parfum dhewe. Salajengipun, piyambakipun nyoba kanggo break liwat ing film, Nanging, entuk iku sawetara nominasi Golden Raspberry kanggo Actress Ganggu.

Kamulyan tansah ngembangake hubungan karo wong sing misuwur sing kerep dadi cerai kanthi cepet. Puncak 2012 nalika dheweke dadi kanca kondhang rapper Kanye West. Ing 2013 dheweke nglairake anak wadon Lor. 2014 njupuk saperangan ing Florence, Italia, lan setahun salajengipun, 5. Desember 2015, putra Saint West lair. 15.ledna 2018 Ibu ganti dheweke nglairake dheweke putri Chicago Barat.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *