Musik negara, uga dikenal minangka negara lan kulon (utawa negara mung), lan musik bukit, iku sawijining aliran musik populer sing asale saka Amerika Serikat sisih kidul ing 1920 awal. Iku njupuk werna saka genre kayata musik rakyat (utamané wong Appalachian lan musik Kulon) lan blues. Musik negara kerep wujud akeh balada lan tarian-tarian kanthi wangun-wangun umum, lirik rakyat, lan harmoni sing diiringi seniman-senar senar kayata banjos, gitar listrik lan akustik, gitar baja (kayata baja pedal lan dobros), lan fiddles uga minangka harmonicas. Mode Blues wis digunakake sacara ekstensif ing saindhenging sajarah kasebut.

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.