Musik Latin (Portugis lan Spanyol: música latina) iku kategori sing dipigunakaké déning industri musik minangka istilah kanggo musik sing asalé saka basa Spanyol- lan Portugis ing donya, yaiku Ibero Amerika, Spanyol lan Portugal, uga minangka musik sing ditembangake ing salah siji basa. Ing Amerika Serikat, industri musik nggambaraké musik Latin minangka rekaman sing diarani paling akèh ing Spanyol tanpa mengaruhi genre utawa kewarganegaraan artis. Majalah Industry Recording Association of America (RIAA) lan majalah Billboard nggunakake definisi musik Latin kanggo ngrekam rekaman basa Spanyol ing AS. Spanyol, Brasil, Meksiko, lan Amerika Serikat minangka pasar musik Latin paling gedhé ing donya.

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.