Musik hip hop, uga disebut hip-hop utawa musik rap, iku sawijining genre musik sing dikembangake ing Amerika Serikat déning wong-wong Afrika-Amerika ing 1970 sing kasusun saka musik rhythmic sing kerep diarani rap, rhythmic lan rhyming speech. chanted. Kembang kasebut minangka bagian saka budaya hip hop, subkultur sing ditemtokake dening 4 unsur gaya utama: MCing / rapping, DJing / scratching with turntables, break dancing, lan tulisan graffiti. Unsur liya kalebu pukulan sampling utawa garis bening saka cathetan (utawa ditafsirake lan suara), lan beatboxing rhythmic. Nalika kerep dipigunakaké kanggo nyethep, "hip hop" luwih mligi nyathet praktik sakabèhé subkultur. Istilah hip hop musik kadang dipigunakaké kanthi sinonim karo istilah musik rap, sanadyan rapping ora komponèn musik hip hop sing dibutuhake; genre uga kalebu unsur budaya hip hop liyane, kalebu DJing, turntablism, scratching, beatboxing, lan trek instrumental.

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.