Musik elektronik yaiku musik sing nggunakake piranti musik elektronik, instrumen digital lan teknologi musik berbasis sirkuit. Umumé, bedane bisa digawe antarane swara kanthi nggunakake elektromekanis (musik electroacoustic), lan mung diprodhuksi nganggo elektronik. Instrumen elektromekanik kalebu unsur-unsur mekanikal, kayata senar, palu, lan sapanunggalane, lan unsur listrik, kayata pickup magnetik, amplifiers, lan pengeras suara. Conto-prodhuksi piranti ngasilake swara elektromekanik kalebu telharmonium, organ Hammond, lan gitar listrik, sing biasane digawe cukup kanggo para pemain lan pamirsa sing krungu karo piranti penguat lan lemari speaker. Instrumen elektronik sing murni ora nduweni senar, palu, utawa mekanisme prodhuksi swara liyane. Piranti kayata theremin, synthesizer, lan komputer bisa ngasilake swara elektronik.

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.