Musik rock yaiku genre musik populer sing asale saka "rock and roll" ing Amerika Serikat ing awal 1950s, lan dikembangake dadi pirang-pirang gaya ing 1960s lan sabanjure, utamane ing Inggris lan ing Amerika Serikat . Iki nduweni werna ing rock and roll 1940s lan 1950s, gaya kang narik kawigaten babagan genre Afrika lan Amerika saka blues lan irama lan blues, lan saka musik negara. Musik rock uga narik akeh genre musik liyane kayata blues listrik lan rakyat, lan nggabungake pengaruh saka jazz, gaya musik klasik lan liya. Musik, rock wis berpusat ing gitar listrik, biasane minangka bagéan saka grup rock karo bass listrik, drum, lan siji utawa luwih penyanyi. Biasane, rock yaiku musik berbasis lagu sing biasane karo tandha wektu 4 / 4 nggunakake wangun ayat-paduan suara, nanging genre wis dadi beda banget. Kaya musik pop, lirik asring nyenengake katresnan romantis nanging uga nemtokake tema-tema liyane sing kerep dadi sosial utawa politik.

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.