Gampang ngrungokake (kadhangkala dikenal minangka musik swasana ati) yaiku jinis musik lan format musik populer sing paling populer nalika 1950s dadi 1970s. Iki ana gegayutane karo musik tengah-tengah (MOR) lan nyakup rekaman instrumen standar, lagu-lagu lan vokal non-rock populer. Iki beda-beda gumantung saka format musik ayu kanthi instrumental kanthi macem-macem gaya, kalebu persentase vokal, pengaturan lan wektu kanggo pas karo macem-macem bagean dina nalika siaran.

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.