Genres musik Karibia beda-beda. Éwadéné kabèh pangaruh pengaruh Afrika, Eropah, India lan pribumi, sing digawé déning anak-anaké budak Afrika (pirsani musik Afro-Karibia), bebarengan karo sumbangan saka komunitas liya (kayata musik Indo-Karibia). Sawetara gaya kanggo ngunggahake popularitas ing njaba Karibia kalebu, bachata, merenque, palo, mombo, denbo, githo baithak, bouyon, cadence-lypso, calypso, chutney, chutney-soca, compas, dancehall, jing ping, parang, pichakaree , punta, ragga, reggae, reggaeton, salsa, soca, lan zouk. Karibia uga ana hubungane karo musik Amérika Tengah lan Amérika Kidul.

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.