Musik Avant-garde minangka musik sing dianggep minangka jajaran eksperimentasi utawa inovasi ing lapangan, kanthi istilah "avant-garde" sing nggambarake kritik saka konvensi estetika sing ana, penolakan status quo sing nduwe unsur unik utawa asli , lan gagasan sengaja nantang utawa ngganggu pamirsa.

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.