Musik Arab (Basa Arab: الموسيقى العربية - ALA-LC: al-mūsīqā al-'Arabiyyah) iku musik saka negara-negara Arab kanthi gaya musik lan genre. Negara-negara Arab duwe akeh gaya musik lan uga akeh dialek; saben negara nduweni musik tradisional dhewe. Musik Arab nduweni interaksi akeh karo akeh jinis musik lan genre regional liyane. Iku minangka musik saka kabeh wong sing nggawe donya Arab dina iki, kabeh negara 22.

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.