Windows 10 Spring Creators Update Downloads

0

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Společnost Microsoft nguripake sampeyan kanthi otomatis ngaktifake sistem operasi Windows 10. Sampeyan bisa nggunakake sistem operasi anyar kanggo nyedhiyakake funkce anyar.

Pirsani amerického softwarového gigantu zatím příchod novinky oficiálně nepotvrdili. Yen sampeyan ora nyatakake yen sampeyan wis entuk manfaat, sampeyan bakal ngupayakake babagan Microsoft kanggo ngidini sampeyan ngupayakake nganyari piranti lunak anyar.

Ing kasunyatane, Microsoft wis ngupayakake nemtokake informasi babagan sistem keamanan ing Insidery. Yen sampeyan nganggep sampeyan wis aktif, sampeyan bakal bisa nggabungake anyar ing 17107 lan 17110. Tato bakal ditindakake kanthi cara ngobrol kanthi gampang, saengga bisa nemokake manawa sampeyan bisa ngundhuh instalasi kasebut, supaya bisa ngatasi masalah kasebut kanthi teliti.

Ing ngisor iki, Microsoft nyedhiyakake panuntun dhumateng pandhuan ing ngisor iki, supaya sampeyan bisa ngowahi akun kanthi otomatis ing kaca dhaptar kasebut.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *