Coklat potok Krkonoše Lysá hora

Foto download gratis ing resolusi ngisor lan tandha banyu gratis.

Sampeyan uga bisa nemokake foto ing Peta Google.

Download

Lysá hora (Jerman Kahleberg) yaiku puncak sing ana ing pucuk Bohemia, ing buta Gunung. Gunung kasebut dhuwuré 1344 m Rokytnice sirah menyang ndhuwur kursi nganti dhuwuré 1310 m, ing ngendi stasiun ndhuwur dumunung. Mobil kabel mung kasedhiya ing mangsa. Kanthi visibilitas sing apik banget, Lysá Hora lan Pegunungan Krkonoše bisa uga katon saka Praha saka 120 km.

Lysá hora kira-kira 4 km lor saka resort mangsa Rokytnice. Kutha iki minangka gunung cumulus kanthi pucuk sing rata ing sisih kulon antara puncak Plešivec lan gunung Kotel ing sisih wétan. Titik paling dhuwur, ing endi titik geodetik ditempelake, ditemokake karo vegetasi wit-witan karo pit nglangi ing pekarangan lawang karo flora langka ngluwihi. Lemah cemoro ngisor urip ing posisi ngisor.

Amarga kasunyatane yen ora ana rute wisata sing ditandhani ing ndhuwur gunung lan dumunung ing zona pertama KRNAP, akses ora dilarang. Ngisor ndhuwur sampeyan bisa njaluk ing mangsa dening cableway, saka ngendi stasiun ndhuwur iku 200 meter wétan. Uga ngarah ing sisih wétan stasiun paling dhuwur saka mobil kabel, trail mangsa trail mangsa sing dilengkapi tandha bar.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *