Hruboskalsko saka dhuwur

Gambar download gratis kanggo nggunakake gratis.

Apa aku nulungi kowe? Nyumbang kanggo kopi.

Download gambar

Hruboskalsko minangka cadangan alam sing dikenal kanggo 22. April 1998. 219,2 ha minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing Bohemia Paradise Landscape Landscape Area. Alesan kanggo pangayoman kasebut minangka kutha rock ekstensif sing dilindhungi relik. kutha rock Hruboskalské kalebu atusan massifs rock lan menara kapisah, kang tekan dhuwur nganti 60 m. Amarga resistance sandstone kurang lan efek aktif saka sawetara rocks sing sugih ing macem-macem lan manéka wangun (honeycombs, windows, gates). Hruboskalsko minangka bagean saka Bohemia Paradise Geopark, sing kalebu ing jaringan geopark Eropah ing Oktober 2005.

Iku salah siji saka wilayah pendakian Ceko sing paling asli, menara paling misuwur yaiku Kapelník, Skull, Maják, lan Osudová. Antarane asosiasi gunung climbing lan Bohemian Paradise Protected Landscape Area, persetujuan wis rampung, sing kalebu kahanan kanggo climbing ing sandstone.

Kutha rock Hruboskalské uga minangka area wisata penting. Antarane monumen paling misuwur yaiku kastil Hrubá skála, sing dibangun ing babagan massif ing 14. abad lan Kastil Wallenstein. Ing bedrock wis dibangun akeh panggonan nyawang kayata Marian prospek, prospek saka band, ing singa prospek lan liyane ngendi pengunjung bisa mirsani tatanan rock nyengsemaken lan kerep banget pendaki zdolávající menara lingkungan. Thanks kanggo sumber Hruboskalska sugih ion kalsium, spa Sedmihorky digawe ing kene.

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *