Rock atos

1

Ngunduh gratis (Nyumbang kula kanggo proyèk liya) ing dhuwur definisi.

Kanggo nonton kula ing YouTube langganan.

Unduh

Hrubá Skála Chateau yen wis ora ana manawa sampeyan wis mlebu manèh ing taun-taun pungkasan. Sampeyan bisa ngundhuh ing 20. století pány z Valdštejna.

Hrad Skálu postavil kolem roku 1350 Hynek z Valdštejna. Dadi, sampeyan kudu nggoleki. Kanggo nglakoni 1416 ing 1460, pilih Sabanjure, banjur klik Sabanjure. V roce 1469 byl hrad obsazen královským vojskem. Yen sampeyan pengin ngetokake 1515, sampeyan kudu ngundhuh lan nyalin Zikmund ze Smiřic. Mengko yen sampeyan bisa ngundhuh lan ngupayakake sampeyan kanthi cepet. Yen sampeyan ora bisa narik kawigaten sampeyan bisa nonton TV. Yen sampeyan ora duwe pilihan, sampeyan bakal nemtokake yen sampeyan wis nggoleki sampeyan kanthi otomatis nggoleki informasi sing ditandhani Albrecht z Valdštejna. V roce 1524 uga diarani Lexové z Aehrenthalu. V roce 1821 se zde narodil pozdější rakousko-uherský ministr zahraničních věcí a hlavní aktér tzv. Bosenské krize Alois Lexa von Aehrenthal. Roku 1854 ora bisa ngobrol kanthi regan. Roku 1945 bakal narik kawigaten. Klik kanggo ngeset ROH, banjur klik ing ndhuwur.

Pro veřřnnost jsou přístupné k prohlídce nádvoří a hradní vyhlídková věž, zbytek zámku slouží jako hotel. Ing mangsa panas istana kasebut urip kanthi acara sing disebut Know the Middle Ages. Ukiran wis diterusake dening ksatria, jugglers, penari, musisi. Program menarik sing ngasilake bèntèng kasebut minangka karakter asli. Ing gerbang kastil mbukak komplek lan olahraga olahraga, adhedhasar kisah dongeng Ceko klasik lan karakter dongeng, sing bebarengan karo kéwan rumahan, kompetisi lan lingkungan sing éndah saka cuti jurang ing bocah-bocah ing pirang-pirang pengalaman ngunjungi kastil. Ing bagean taman chateau ana lapangan olah raga, sing kalebu misery, trampolin, abseiling, bridging lan pusat tali gedhe. Ing rezim sadurungé, chateau dadi pusat rekreasi kanggo buruh sing bisa nikmati liburan sing becik meh gratis. Saiki chateau - minangka hotel - diduweni dening TENMAR sro, yaiku SedasaGiz Kharebava (Moskva) a Marika Ugrekhelidze (Tbilisi).

nuduhake
Mangga ngenteni ...

nulis komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Informasi sing wajib dicenthang *